YouTube

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %0,38
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %2,05
Halı saha futbol turnuvası sona erdi

Halı saha futbol turnuvası sona erdi

Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen ve 12 takımın mücadelesi ile sona eren Halı Saha Futbol turnuvası şampiyonu Karacağaç köyü oldu.

Ankara’da Yozgatlı hemşehrilerini bir araya getiren ve yaptıkları farklı etkinliklerle adından söz ettiren Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya, geleneksel hale getirmeyi planladıkları 3. Halı Saha Futbol Turnuvasının final müsabakaları ile tamamlandığını söyledi.

Sincan 1.Organize Sanayi Bölgesi Organize Spor Tesislerinde düzenlenen müsabakların oldukça renkli görüntülere sahne olduğunu belirten Genel Başkanı Mesut Kaya, birlik beraberlik adına bu tür faaliyetlerin kaynaşmaya da vesile olduğunu ifade etti.

Final müsabakaları sonrası kazanan takımların kupa ve madalya ile ödüllendirildiğini vurgulayan Genel Başkan Kaya, “Federasyon olarak düzenlediğimiz etkinliklerle hemşerilerimizle bir araya geliyor, yaptığımız ve yapacağımız faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Turnuvamıza katılan bütün takımlarımızı kutluyorum. Hepside güzel ve centilmence mücadele etti. Bu vesile ile Turnuvanın Şampiyonu olan Karacaağaç Köyümüzü tebrik ediyorum Turnuvanın ikincisi olan Hacıosmanlı Köyü ‘müzü ve Üçüncü olan Sincan Esnaf takımlarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca katılımlarından dolayı bizleri yalnız bırakmayan değerli Vekilimiz Sayın Ali Keven ve Ak Parti Sincan İlçe Başkanımız Sayın Soner Arslanargun’a, Sincan Belediye Meclis Üyesi Sayın Önder Ağdede’ye TSE Ankara İl Müdürü Sayın Kürşat Bacanlı’ya ve katılım sağlayan tüm Misafirlerimize teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji