YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, Kütüphane yaptırdı

Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin, Kütüphane yaptırdı

Yozgat’ta eğitim başta olmak üzere il genelinde yaptığı hayır hizmetleri ile herkesin sevgi ve saygısını kazanan Hayırsever İş insanı Bilal Şahin, Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakultesi’ne 170 kişilik kütaphane yaptırdı.

Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakultesi ek binası 3. katta bulunan kütüphane öğrencilerin ve araştırmacıların hizmetine sunuldu.
Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakultesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali BİNOL; “Kütüphanemizde öğrencilerin ulaşabileceği her bölüme, her bilim dalına ait kitaplar mevcuttur. Kütüphanemizin toplam kitap kapasitesi 15 bindir. Şu ana kadar 7 bin 314 kayıtlı kitap ve bağışlardan oluşan 2 bin adette kayıt altına alınmayan kitaplara sahibiz. 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariyle tamamıyla hazır hale getireceğiz.
Kütüphanemizde anlık 170 öğrencinin rahatlıkla kitap okuyup, ders çalışabileceği ve bilgisayarlar üzerinden araştırmalarını yürütebileceği rahat bir mekan oluştu. Fakültemize ve öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun. Üniversitemize ve kütüphanemize yapmış olduğu desteklerinden dolayı Hayırsever İş insanı Bilal Şahin beye teşekkür ediyoruz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji