YouTube

  • DOLAR
    %-0,17
  • EURO
    %0,31
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,89
Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’den 96 öğrenciye bisiklet

Hayırsever İş Adamı Bilal Şahin’den 96 öğrenciye bisiklet

Yozgat il genelinde başta eğitim olmak üzere yaptığı hizmetler ve hayır işleri ile örnek teşkil eden Hayırserver İşadamı Bilal Şahin, Sorgun İlçesine Bağlı Gedikahasanlı ilk ve ortaokulunda eğitim, öğretim gören 96 öğrenciye bisiklet hediye etti.
Yozgat Merkez başta olmak üzere; ilçe, belde ve köylerinde yaptığı hizmetlerle iz bırakan İşadamı Bilal Şahin, Gedikhasanlı köyü ilk ve ortaokulunda eğitim gören 96 öğrenciye bisiklet dağıtarak çocukları sevindirdi.
Gedikahasanlı İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen bisiklet dağıtımına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, yaptığı konuşmada İşadamı Bilal Şahin’ne teşekkür etti.
Öcal, İşadamı Bilal Şahin’in hayırsever biri olduğunu belirterek, Yozgat il genelinde başta eğitim olmak üzere bir çok hizmete katkıda bulunduğunu söyledi.
Eğitime verdiği destekten dolayı İşadamı Bilal Şahin’e teşekkür eden Öcal, “Yaptığı hizmetler ve hayır işleri ile herkese örnek olan İşadamı Bilal Şahin, eğitime desteğini sürdürüyor. Bilal Şahin bey, bir hayra daha imza atarak, Gedikasanlı köyümüz okulundaki bütün öğrencilerimize bisiklet hediye ederek sevindirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin.”diye konuştu.
Adeta bayram sevinci yaşayan öğrenciler, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin’e teşekkür ederek, “Bilal amcadan Allah razı olsun. Bizleri çok mutlu etti. Onunla gurur duyuyoruz.”şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından 96 bisiklet öğrencilere dağıtıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji