YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Hayırsever İş adamından 500 öğrenciye hediye

Hayırsever İş adamından 500 öğrenciye hediye

Yozgat il genelinde eğitim başta olmak üzere yaptığı hayır hizmetlerinden dolayı herkesin sevgi ve saygısını kazanan Hayırsever İşadamı Bilal Şahin, Ayşe Ilıcak İmam Hatip Ortaokulu ve Ayşe Ilıcak Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gören 500 öğrenciye çeşitli hediyeler gönderdi.
Okul müdürü İdris Çetin, yaptığı açıklamada, işadamı Bilal Şahin’in Yozgat eğitimine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
Çetin, “Yozgat’ımızın hayırsever İşadamı Bilal Şahin Bey Ayşe Ilıcak İmam Hatip Ortaokulu ve Ayşe Ilıcak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimize çeşitli hediyeler göndererek öğrencilerimizi sevindirdi. Okulumuz ve öğrencilerimiz adına Yozgat’ımızın Hayırsever işadamı Bilal Şahin Beye çok teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun.” dedi.
Ayşe Ilıcak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri de kendilerine gönderilen hediyelerden dolayı Bilal Şahin’e teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:“Bilal amcanın şehrimizin gelişmesine yönelik hizmetlerini takip ediyoruz. Eğitim adına da Bozok Üniversitemiz başta olmak üzere il, ilçe ve belde okullarımıza da çok büyük katkıları var. İnşallah Bilal amca gibi hayırseverlerimizin sayısı artar. Çünkü Bilal amca gibi her ilde birkaç kişi böyle katkı sağlasa o şehrin her alanda gelişmesi daha kolay olur.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji