YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
İhtiyaç Mağazası Kuruldu, Depremzedelerin İhtiyaçları Ücretsiz Karşılanıyor

İhtiyaç Mağazası Kuruldu, Depremzedelerin İhtiyaçları Ücretsiz Karşılanıyor

Akdağmadeni ilçesi, son zamanlarda yaşanan depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için İhtiyaç Mağazası adında bir mağaza kurdu.

Belediye Başkanı Uzm. Dr. Nezih Yalçın liderliğindeki çalışmalar sonucunda, Şehit Mehmet KÖKLÜ Parkı altında açılan mağaza, vatandaşların getirdiği yeni kıyafetler, hijyen malzemeleri, ev eşyaları ve diğer ihtiyaç ürünlerini yaş gurupları, bedenleri, kadın ve erkek reyonlarına ayırarak, ücretsiz olarak depremzedelere hizmet veriyor.

Başkan Yalçın, “Misafirlerimizin ilçemize gelmesiyle hazırlıklarına başladığımız çalışmalar sonrasında İhtiyaç Mağazası’nı hayata geçirdik. Deprem bölgesinden gelen kardeşlerimiz evlerinden çıkarken hiçbir kişisel ihtiyaçlarını almadılar. Yaşanan bu üzücü durumdan sonra yaptığımız çağrıyla depremzedelerin ihtiyacı olabilecek ev eşyası, giyim ve farklı ihtiyaçlar gurur ve övünç kaynağımız Akdağmadeni Halkı’ndan geliyor. Hangi isteği belirttiysek anında geri dönüşler oldu. Gayretiyle yek vücut olduğumuzu bir kez daha gösteren tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun” dedi.

Başkan Yalçın ayrıca, yardım kampanyasının devam ettiğini ve vatandaşların yapacakları yardımların ekipleri tarafından alınarak gerekli tasnif işlemlerinin yapıldıktan sonra ihtiyaç sahiplerine gönderildiğini belirtti. Depremden hemen sonra başlayan çalışmalar neticesinde, 20 yardım malzemesi taşıyan tır, 2 iş makinası, 11 yerel destek ekibi, 5 teknik personel ve 15 AFAD gönüllüsü ile bölgede bulunduklarını ve onlarca araçla deprem bölgelerine yaşam malzemesi ve yakacak odun ulaştırdıklarını da ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji