YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
İl Başkanı Başer, “İl kongremiz 13 Ocak’ta”

İl Başkanı Başer, “İl kongremiz 13 Ocak’ta”

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, 13 Ocak Çarşamba günü saat.12:00’de Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonunda AK Parti Yozgat İl Kongresini gerçekleştireceklerini söyledi.

İl Başkanı Yusuf Başer, parti binasında düzenlediği basın toplantısında haftaya yapılacak kongre süreci ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Yozgat İl Başkanlığı görevine başladığı belirten İl Başkanı Yusuf Başer, “Bu vesile ile de çok yoğun bir trafik içerisinde başladık. İnşallah 13 Ocak itibari ile de il kongremizi gerçekleştireceğiz. Pandemi nedeniyle kısıtlı katılımlarla gerçekleştirme arzusundayız. Tabi inşallah biran evvel bu hastalığın geçmesini Cenabı Allah’tan diliyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde ilimizde Ak Partimizin kongrelerine çok büyük katılımlar ve hizmetler oldu. Hem genel hem de yerel bazda Ak Partimizin hizmetleri oldu. Genele baktığımız zaman sadece Yozgat merkez olarak değil tüm ilçelerimizle birlikte çevre illerimizi kıskandıracak kadar kamu yatırımları Yozgat’ımıza adeta yağmur gibi yağdı. Tabi özel sektörde Organize Sanayi Bölgemize (OSB) yatırımlara başladı. Pandemi nedeniyle bazı hizmetlerde aksamalar olsa da diğer illere göre Yozgat’ımıza güzel hizmetler oldu ve devam eden hizmetlerimiz, tamamlanmış hizmetlerimiz var. Bilindiği gibi Yozgat merkezimizde özellikle Adalet Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi ve Cezaevi Merkezi ile Yozgat’ımıza çok ciddi hareketler olacak. Bu hizmetler tamamlandı, açılışı bekliyor. Gelen personeli ile birlikte Yozgat’ımızda belki aldıkları maaşlarla ciddi katkıları olacak. Esnafımıza da katkısı olacak. Zincirleme olarak diğer kesimlere de katkı sağlayacaktır. Bu vesile ile başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu hizmetlerde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
BU HİZMETLER BİRLİK BERABERLİK İLE YAPILABİLECEK  HİZMETLERDİR
“Bu hizmet birlik beraberlik ile yapılabilecek bir hizmettir.”diyen Başkan Başer, “ Bu nedenle Yozgat’ta birliğin, beraberliğin, kardeşliğin tesisi ile Ak Partimizin 2 milletvekilinin 4’e çıkarılmasını, ilçe belediyelerimizin yeniden Ak Partili belediyeler olması yönünde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gece gündüz bir ibadet aşkı ile çalışıp ve bu söylediklerimi gerçekleştirmek suretiyle çalışmalarımıza yön vereceğiz. Köylerimiz, kentlerimiz, ilçelerimiz ve beldelerimizle bu güzel çalışmaları birlikte yapacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde göreceksiniz birlik ve beraberlik içerisinde Yozgat’ımızın hizmetlerini öncelik sırasına göre Valimiz, Belediye Başkanımız ve tüm genel meclisimiz ile birlikte hareket edip çalışmalarımıza devam edeceğiz. 13 Ocak’ta Kongremiz olacaktır. Orada da Yozgat’a vereceğimiz bazı mesajlar olacaktır. Önceki günlerde ilk verimli çalışmamızı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay Bey ile gerçekleştirdik. İskender Bey bizim oraya gideceğimizi duyunca bir mesaj iletti bize. Biz de kendisine köy yollarımızın ve diğer özel idaremizin ihtiyacı olan ek ödemelerle ilgili bilgi notunu ilettik. Bu hizmetlerimiz hepimizin de gayretleri ile devam edecektir. Çıktığımız yol zorlu bir yol inşallah bunu birlikte başaracağız. Ak Partinin pandemiye rağmen tabanlara kadar dolması inşallah yeniden Ak Partimizin şahlanışı olacaktır” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji