YouTube

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %0,51
  • ALTIN
    %-0,30
  • BIST
    %2,05
İl Genel Meclis Üyesi Abdulbaki Karataş: “Köylerde Kilit Taşlar Kaldığı Yerden Devam Edecek”

İl Genel Meclis Üyesi Abdulbaki Karataş: “Köylerde Kilit Taşlar Kaldığı Yerden Devam Edecek”

AK Parti Çayıralan İl Genel Meclis Üyesi Abdulbaki Karataş, köylerde yürütülen kilit taş projesinin bayram tatilinin ardından kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu. Karataş, “Çayıralan’da kimsenin ayağı çamura değmeyene kadar kilit taş işine devam” sloganıyla başlattıkları projeyi ilerletmek için çaba harcadıklarını belirtti.

Yozgat İl Genel Meclis Başkanvekili Karataş, yaptığı açıklamada, kilit taş alım ve yapım projesinin bayramdan önce başladığını ve şimdi tatilin sona ermesiyle birlikte çalışmaların tekrar başlayacağını ifade etti. Karataş, “Çayıralan’da tüm köyleri kilit taş ile ilmek ilmek kaplıyoruz” şeklinde konuştu.

Karataş, Çayıralan köylerinin Yozgat köylerine göre oran bakımından önde olduğunu vurgulayarak, vatandaşların çoğunluğunun çamur sorununu ortadan kaldırdıklarını söyledi. Köylerin ana merkezlerinin tamamlandığını belirten Karataş, bu yıl yapılacak çalışmalarla köylerin daha da geliştirileceğini ifade etti.

Kilit taş ihalesinin Çayıralan Kaymakamlığı tarafından mal alım usulü ve anahtar teslimi hizmet alım usulü olmak üzere iki grup halinde yapıldığını açıklayan Karataş, bazı köylerin işçilik ve alt malzeme teminini kendilerinin üstlendiğini belirtti. İşçilikli anahtar teslimi usülde çalışmayı tercih eden köylere ise büyüklüklerine göre iki kat kilit taşı verdiklerini söyledi.

Karataş, “Amacımız, Çayıralan köylerinde yaşayan vatandaşlarımızı çamurdan kurtarıp, şehirde yaşayan bir vatandaşın konforunu köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza da kazandırmaktır. AK Parti hizmetin ta kendisidir. Bizim hizmetten başka hiçbir derdimiz yok” diyerek hizmetlerin İlçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji