YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %0,10
  • BIST
    %2,05
İl Milli Eğitim Müdürlüğü, psikososyal destek için yola çıktı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, psikososyal destek için yola çıktı

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde yaşanan depremden etkilenen öğrencilere ve bölgede bulunan vatandaşlara psikososyal destek sağlamak amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 kişilik bir ekibin oluşturulduğu ve Hatay ilinin Hassa ilçesine gitmek üzere yola çıktığı açıklandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü AKUB ekibinin de Hassa ilçesinde AFAD koordinesinde görev yapan AKUB ekibiyle nöbet değişimi için yola çıktığı belirtildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, tüm ekibe teşekkür ederek gönüllü çalışma arkadaşlarına hayırlı yolculuklar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“6 Şubat Günü Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde meydana gelen depremden etkilenen öğrencilerimize ve bölgede bulunan vatandaşlarımıza psikososyal destek sağlamak ve yaraları birlikte sarmak amacıyla 10 kişilik rehberlik ve özel eğitim öğretmenlerimizden oluşan Psikososyal Destek Ekibimiz Hatay ilimizin Hassa ilçesine gitmek üzere yola çıktı. Aynı zamanda Milli Eğitim Müdürlüğü AKUB ekibimiz Hassa ilçemizde AFAD koordinesinde görev yapan AKUB ekibimizle nöbet değişimi için yola çıktı. Emek ve gayretlerinden dolayı tüm ekibimize teşekkür ederiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji