YouTube

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %0,17
  • ALTIN
    %0,51
  • BIST
    %-0,49
İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak’tan Sorgun’da ki okullara ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak’tan Sorgun’da ki okullara ziyaret

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal ile birlikte okulları ziyaret etti.
Altınkaynak, ilçedeki Bilim ve Sanat Merkezi, Halk Eğitim Merkezi, Toki Şehit Mustafa Tekgül Anadolu lisesi ve Yeşilyurt ilkokulunu ziyaret etti.
Ziyaretinde eğitim öğretim ile ilgili istişarelerde bulunan Altınkaynak , yine ziyaret ettiği okullarda ki öğrencilerle sohbet ederek, kitap okumanın akademik başarı üzerindeki olumlu etkilerinden bahsetti.
Sorgun’da öğretmenler ile de bir toplantı yapan Altınkaynak, toplantıda veli ziyaretlerinin sıklıkla yapılmasının önemine değindi. Öğrencilere hedef belirleme konusunda rehberlik yapılmasını söyledi.
Okullardaki eğitim süreçlerini yerinde inceleyen Altınkaynak, eğitim öğretim faaliyetleri hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldı
Yeni hükümet konağı seneye hizmete girecek
Yaklaşık 2 yıl önce temeli atılarak yapımına başlanılan Sorgun Yeni Hükümet Konağı’nın önümüzdeki yıl ekim ayında tamamlanacağı belirtildi.
Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın 6 bin 654 metrekare arasa üzerinde bodrum ve zemin dahil 5 kat üzerine yapılacak hükümet binası inşaatının 500 günde tamamlanmasının planlandığını, ancak bazı olumsuzluklar nedeniyle inşaatın tamamlanmasının geciktiğini söyledi.
Eski Hükümet Konağı’nın Sorgun gibi büyük bir ilçeye hiç yakışmadığını ifade eden Aydın “İhaleyi ilk alan yüklenici firma bazı ekonomik koşullar nedeniyle inşaatın yapımını bıraktı. Yeni yapılan ihale sonrası yüklenici firma çalışmalarını sürdürüyor. Bina, kaymakamlığın yanı sıra 8 kurumu da içinde barındıracak. Binanın içerisinde 170 araçlık kapalı otopark da yer almakta. İnşaatın önümüzdeki yıl ekim ayında tamamlanması durumunda, ilçenin büyük bir ihtiyacının daha giderilmiş olacağını düşünüyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji