YouTube

  • DOLAR
    %-0,05
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %-0,32
  • BIST
    %0,00
İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, Yerköy’deki okulları ziyaret edip, depremden etkilenen öğrencilere destek oldu

İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, Yerköy’deki okulları ziyaret edip, depremden etkilenen öğrencilere destek oldu

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okul ziyaretleri kapsamında Yerköy İlçemizdeki okulları ziyaret etti.

İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu, Şehit Sedat Nezih Özok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve yapımı yeni başlanan 8 derslikli anaokulu inşaatında incelemelerde bulunan Yazıcı, okulların eğitim durumları ve fiziki şartları hakkında bilgi aldı.

İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’nda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Yazıcı, okulun tüm donatım malzemelerinin bakanlık tarafından gönderilen ödenek ve malzemelerle yenilendiğini belirtti. Ayrıca, depremden etkilenen öğrencilerin eğitim aldığı bir sınıfı da ziyaret eden Yazıcı, öğrencilerle sohbet etti.

Şehit Sedat Nezih Özok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapımına yeni başlanan 8 derslikli anaokulu inşaatında da incelemelerde bulunan Yazıcı, yetkililerden bilgi aldı.
Ayrıca, KYK yurdunda kalan depremden etkilenen misafir öğrenciler için açılan okul öncesi sınıfını da ziyaret eden Yazıcı, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve KYK Müdürü Tuğrul Bozer ve görevli arkadaşlarına destekleri için teşekkür etti.

Yazıcı, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulların durumu hakkında bilgi almanın yanı sıra, depremden etkilenen öğrenciler için yapılan çalışmalar hakkında da istişarede bulundu.

Eğitim camiasına destekleri için teşekkür eden Yazıcı, okulların hayırlı olması dileklerinde bulundu.

FB IMG 1677859009171

FB IMG 1677859006830

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji