YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %1,62
İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’dan, Yerköy’e ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’dan, Yerköy’e ziyaret

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğrencilere yönelik düzenlenen sosyal ve kültürel faaliyetlerin öğrencilerin akademik başarısına olumlu katkılar sağlayacağını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül eşliğinde Yerköy Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesini ziyaret etti.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Yazıcı, öğrencilere hedef belirleme, kitap okuma, sosyal ve kültürel faaliyetlerle ilgilenmenin akademik ve sosyal hayata olumlu etkileri konularından bahsederek, istek ve taleplerini dinledi.

Okulun müzik atölyesinde açılan saz kursunda öğrencilerle bir araya gelen Yazıcı, öğrencilerin seslendirdiği şarkı ve türkülere eşlik ederek teşekkür etti.

Pansiyonda kalan öğrencilerle kapalı spor salonunda voleybol oynayan Yazıcı, öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu.

Öğretmenlerle de bir araya gelen Yazıcı, derslerde konuları ezberlemek yerine kavramların hayattan örneklerle içselleştirilerek kalıcı öğrenmenin sağlanması, özellikle pansiyonda kalan öğrenciler için halk eğitim merkezlerince öğrencilerin talep ve ilgilerine göre kursların açılması, okuldaki rehberlik servislerinin randevu sistemiyle faaliyetlerini gerçekleştirmesi, öğrencilere analitik düşünme becerileri kazandırmanın önemi, rol model olma ve karar süreçlerine öğrencilerin dahil edilmesinin olumlu sonuçlarından bahsederek öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra TOKİ Şehit Ali Salmanlı İlkokulu ve Yerköy Bilim ve Sanat Merkezini de ziyaret eden Yazıcı okulun birimlerinde incelemelerde bulunarak yöneticilerden eğitim öğretim faaliyeti, yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

meb 4 meb 3 meb 2 meb 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji