YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
İlçe Başkanı Künbetli, partisinin çalışmalarını Sorgun Medya’ya anlattı

İlçe Başkanı Künbetli, partisinin çalışmalarını Sorgun Medya’ya anlattı

İYİ Parti Sorgun İlçe Başkanı Oktay Künbetli ve yönetim kurulu üyeleri, Sorgun Medya gazetesini ziyaret ederek parti teşkilatının çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Künbetli, beraberinde Mehmet Kabay, Serkan Şahan, Birdal Arslan ve Mehmet Ünal ile birlikte ziyaretinde “6 Şubat’ta yaşanılan depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Künbetli, “İyi Parti olarak deprem bölgesinde yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yozgat il teşkilatı olarak Kahramanmaraş bölgesinde vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını gidermek için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

İlçe genelinde yaptıkları çalışmalardan da bahseden Künbetli, “İyi Parti Sorgun ilçe teşkilatı olarak göreve geldikleri günden itibaren sivil toplum örgütlerini ve resmi kurumları ziyaret ederek Sorgun ve ülke gündemi hakkında istişarelerde bulunuyoruz. Yakın zamanda gerçekleşecek olan seçimler içinde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İyi Parti olarak, merkezden başlayıp köy ve kasabalarımıza kadar saha çalışmalarımızı sürdürüp ülkemiz için neler yapabileceğimizi değerli vatandaşlarımızla paylaşacağız.” şeklinde konuştu.

Künbetli açıklamasını “Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı adayımız da belli olduktan sonra geceli gündüzlü daha çok çalışacağız” sözleriyle tamamladı.

Gazete sahiplerinden Durali Doğan da Oktay Künbetli ve ekibine ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji