YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
İlçe Jandarma Komutanı  Mütevellioğlu, Yerköy’e veda etti

İlçe Jandarma Komutanı Mütevellioğlu, Yerköy’e veda etti

İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde halkın gönlüne taht kuran Yerköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Umut Mütevellioğlu, tayin nedeniyle Yerköy’e veda etti.
Beş yıldır ilçemizde görev yapan ve ilçe jandarma komutanlığı görevini layıkı ile yapan Jandarma Üsteğmen Umut Mütevellioğlu’nun tayini Manisa’nın Soma ilçesine çıktı.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yakup Kayhan, Jandarma Üsteğmen Umut Mütevellioğlu’nun İlçemize hizmetlerinden dolayı şahsı ve ilçe adına teşekkür ettiğini ve yeni görev yerinde başarı ve aile yaşamında sağlık ve huzur temennisinde bulunduğunu belirtti.
Görevi boyunca etkin çalışmalar yaptıklarını belirten Jandarma Üsteğmen Umut Mütevellioğlu, özverili çalışmalarını Manisa Soma’da da sürdüreceğini dile getirdi.
Vatanın bölünmez bütünlüğü ve huzuru için ellerinden gelen tüm caba ve gayreti gösterdiklerini belirten Jandarma Üsteğmen Umut Mütevellioğlu, görev süresi boyunca İlçe Jandarma Komutanlığına her zaman destek olan İlçe yöneticilerine ve kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji