YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
İlçe Milli Eğitim Müdüründen, İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokuluna ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdüründen, İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokuluna ziyaret

Eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya olmak amacıyla okul ziyaretlerine devam eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam ve Şube Müdürümü Hasan Doğan, bugün İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulunu ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında Okul Müdürü Özgür Şirin’den okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Sağlam ve Doğan, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettiler.

Okula yeni kazandırılan “Çok Amaçlı Salon” da yerinde incelemede bulunan Sağlam ve Doğan, yapılacak çalışmalar ve ileriye dönük planlamalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Okul Müdürü Özgür Şirin, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Necmettin Sağlam ve Şube Müdürümüz Hasan Doğan’a okulumuzu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ziyaretleri bizlere moral ve motivasyon kaynağı olmuştur.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam ise, “İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldık. Öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Yeni kazandırılan Çok Amaçlı Salon’un okulumuza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

cok amacli salon

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji