YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
İlçe Müftüleri Deprem Gündemiyle Toplandı

İlçe Müftüleri Deprem Gündemiyle Toplandı

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen ve ülkemizi derinden sarsan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasındaki koordinasyonu güçlendirmek amacıyla bir toplantı düzenlendi.

İl Müftüsü Ali Gülden başkanlığında Akdağmadeni İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İl Müftü Yardımcısı, ilçe müftüleri ve şube müdürleri katıldı.

Toplantıda, depremzede vatandaşlarımıza sunulan maddi ve manevi hizmetler değerlendirilirken, bundan sonraki süreçte depremzede vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda sunulacak maddi ve manevi yardımlar hakkında istişarede bulunuldu. İl ve ilçe müftülükleri arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmetlerin verimliliğinin artırılması da toplantının gündem maddeleri arasında yer aldı.

Toplantı sonrasında konuşan İl Müftüsü Ali Gülden, zorlu bir süreçte din görevlileri olarak depremzede vatandaşların ihtiyaçları için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Gülden ayrıca, hayatını kaybeden kardeşlerimiz için dua ederek toplantıyı sonlandırdı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji