YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %-0,52
  • ALTIN
    %-1,73
  • BIST
    %-0,37
İlçe Sağlık Müdürlüğü, mevsimlik tarım işçilerine koruyucu sağlık hizmeti sunuyor

İlçe Sağlık Müdürlüğü, mevsimlik tarım işçilerine koruyucu sağlık hizmeti sunuyor

Yerköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Candaş Tan, müdürlük olarak her yıl mevsimlik tarım işçileri ve ailelerine koruyucu sağlık hizmetleri ve yerinde mobil sağlık hizmeti sunulduğunu belirtti.

Bu sene ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Dr. Tan, gebe izlemleri, bebek ve çocukluk çağı aşılarının izlemi ve bilgilendirme eğitimlerinin tamamlandığını ifade etti.

Yerköy ilçe sağlık müdürlüğü tarafından düzenlenen mobil ekiplerin amacının, mevsimlik tarım işçilerinin 1. Basamak Sağlık hizmetlerini etkin alabilmeleri için periyodik olarak planlanan günlerde katılımın yüksek olması olduğunu belirten Dr. Tan, şu ifadelerde bulundu;

“Yerköy ilçe sağlık müdürlüğümüz ekiplerince her sene ilçemize gelen mevsimlik tarım işçilerimiz ve ailelerine koruyucu sağlık hizmetleri ve yerinde mobil sağlık hizmeti sunulmaktadır ayrıca  burada bulundukları dönemde kapsayıcı sağlık eğitimleri ve kronik hastalıklarının takipleri de tarafımızca yapılmaktadır. Bu sene ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik gebe izlemlerini, bebek ve çocukluk çağı aşılarının izlemini ve bilgilendirme eğitimlerimizin ilkini tamamladık. Burada kaldıkları süre boyunca 1. Basamak Sağlık hizmetlerini etkin alabilmeleri amacıyla periyodik olarak planlanan günlerde katılımın yüksek olması amacıyla 17:00-23:00 saatleri arası ilçe sağlık müdürlüğümüz bünyesindeki sağlık çalışanlarımızın oluşturduğu mobil ekip tarafından misafirlerimize ziyaretlerde bulunacağız. “ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji