YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
İlçelerde berberlerin bayram yoğun mesaisi tüm hızıyla devam ediyor

İlçelerde berberlerin bayram yoğun mesaisi tüm hızıyla devam ediyor

Boğazlıyan’da Ramazan Bayramı öncesinde berberlerde yoğunluk yaşanıyor. Seval Erkek Kuaförü işletmecisi Durmuş Karakoç, bayrama kısa bir süre kala herkesin tıraş olmak için berberlere akın ettiğini belirtti.

Yoğunluğun artması nedeniyle randevu sistemiyle gece geç saatlere kadar mesai yaptıklarını ifade eden Karakoç, müşterilerinin taleplerini karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Bayram öncesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da işlerinin yoğunlaştığını aktaran Karakoç, “Müşterilerimiz bayram tıraşını yetiştirmek için burada bekliyorlar. Randevu vermemize rağmen yoğunluk nedeniyle bazı müşterilerimiz beklemek zorunda kalıyor. Biz de müşterilerimizi mağdur etmemek için gece geç saatlere kadar mesai yaparak, taleplerini karşılamaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Karakoç, müşterilerinden tıraşını bayram haftasına yaymalarını isteyerek, hem kendilerinin hem de müşterilerinin rahat etmelerini sağlayabileceklerini belirtti. Ancak yine de müşterilerinin isteklerini karşılamak için geç saatlere kadar çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.Boğazlıyan’da bulunan diğer berberler de benzer şekilde yoğun bir mesai harcayarak müşterilerinin taleplerini karşılamaya çalışıyor. Berberler, bayram boyunca da yoğunluğun devam etmesini beklediklerini ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji