YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
İlçemizde, hızlı destek programı tanıtım toplantısı yapıldı

İlçemizde, hızlı destek programı tanıtım toplantısı yapıldı

KOSGEB İdaresi Başkanlığınca yürütülmekte olan; İmalat sektörü, Bilişim, Ar-Ge sektörü, Ticaret ve Hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Mikro ve Küçük Ölçekli İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı Yerköy’de yapıldı.
Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Yozgat Müdürlüğü işbirliğinde Kaymakamlık Konferans Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına; Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Siyasi partilerin ilçe başkanları, İl genel meclisi üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Coşkun Kahraman, KOSGEB Yozgat Müdürü Mustafa Işık, TKDK Yozgat İl Koordinatörü Selim Türker, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve temsilcileri, Davetliler ile İşletme temsilcileri katıldı.
Toplantıda KOSGEB Yozgat Müdürü Mustafa IŞIK tarafından Mikro ve Küçük Ölçekli İşletmelere Hızlı Destek Programı hakkında ayrıntılı bilgiler sunuldu.
Daha sonrada katılımcıların soruları cevaplandırıldı. MKİ Hızlı Destek Programına, Başvuru kriterlerini sağlayan mikro ve küçük ölçekli işletmeler, en geç 31 Mart 2022 tarihine kadar, www.kosgeb.gov.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsünden “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek, online olarak başvuru yapabilecekler. Program kapsamında İmalat, bilgisayar programlama, bilimsel Ar-Ge sektörleri ile Covid-19 salgınının nispeten daha fazla etkilediği bazı hizmet ve ticaret sektörlerindeki İşletmelere, Üniversite veya mesleki ya da teknik lise mezunu en az bir yeni personelin, 12 ay boyunca istihdam edilmesi taahhüdü ile yeni istihdam edilecek personel başına 100 Bin TL geri ödemeli destek verilecek. İşletme sahibi kadın ise veya işe alınan personel kadın ise, destek personel başına 10 Bin TL artırımlı olarak uygulanacaktır. MKİ Hızlı Destek Programı kapsamında Mikro Ölçekli İşletmeler azami 2 kişi, Küçük Ölçekli İşletmeler de azami 5 kişi istihdam edebilecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji