YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
İlk 30’a Giren Öğrencilere Çekerek Gezisi Ödülü

İlk 30’a Giren Öğrencilere Çekerek Gezisi Ödülü

Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri, “Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında düzenlenen bilgi yarışmasında ilk 30’a girmeyi başardılar ve “Çekerek Gezisi” ile ödüllendirildiler.

Öğrencilerin başarısını değerlendiren Din Kültürü Öğretmeni Ümit Koçyiğit, projenin amacını Hz. Ali’nin bir sözüyle açıkladı ve öğrencilerin bu projede yer alarak değerlere önem verdiklerini vurguladı.

Bilgi yarışmasının konusu “ibadetlerimi öğreniyorum” olduğu belirtilen Koçyiğit, Namık Kemal Ortaokulu olarak ilk 30’a giren öğrencileri ödüllendirmek amacıyla “Çekerek Gezisi” düzenlediklerini söyledi. Gezi, Çekerek Şatosu’nda kahvaltıyla başladı ve ardından rafting parkurları ve biblo evler gezildi. Millet Bahçesi, Seyir Terası ve Bilim Fuarı gibi noktalar da ziyaret edildi. Öğrenciler Survivor Parkuru’nda yarıştı ve öğle yemeğinden sonra lavantalı dondurmaları tadarak Çekerek yeni Camii’ne giderek öğle namazlarını kıldılar. Müftülerle yapılan sohbetin ardından yöresel ürünler ziyareti gerçekleştirildi ve Çekerek Meydanı ile Lavanta Adaları gezildi.

Koçyiğit, etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Akdağmadeni Belediye Başkanı ve Akdağmadeni İlçe Müftülüğü’ne teşekkürlerini iletti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji