YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
İlk ve Ortaokulu Öğrencileri Boş Sınıf Günü’nde eğlenirken öğrendiler

İlk ve Ortaokulu Öğrencileri Boş Sınıf Günü’nde eğlenirken öğrendiler

Kayapınar İstiklâl İlk ve Ortaokulu, öğrencileri için her yıl düzenlediği çocuk şenliği ile bir kez daha unutulmaz anılar biriktirdi. Okul Müdürü Abdullah Günay, “Boş Sınıf Günü” adı verilen etkinlikte öğrencilerin doyasıya eğlenmesini sağladı.

Müdür Günay, açık havada oynamanın, öğrenmenin ve keşfetmenin gücüne inandıklarını söyledi. Bu nedenle her yıl öğrencilerle birlikte bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ile çocuk şenliğini birleştirme kararı aldıklarını ifade eden Günay, öğrencilerin eğlendirirken öğrenebilecekleri bir program hazırladıklarını söyledi.

Programda öğrenciler, öğretmenler ile birlikte oyunlar oynadılar ve gösteriler sundular. Oyunların sadece çocukların çocukluklarından zevk almalarını sağlamadığını, aynı zamanda problem çözme, takım çalışması ve yaratıcılık gibi kritik yaşam becerilerini de öğrettiklerini belirten Müdür Günay, bu nedenle her yıl dikkat çekmeye çalıştıkları bu etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Program sonrası öğretmenler, kurum kültürünü arttırıcı faaliyetler kapsamında geç kahvaltı yaparak günün yorgunluğunu attılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji