YouTube

  • DOLAR
    %0,27
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %0,10
  • BIST
    %2,05
İngiliz Futbolcu Jay Carr, Morg Tacizi Nedeniyle İntihar Etti

İngiliz Futbolcu Jay Carr, Morg Tacizi Nedeniyle İntihar Etti

Morg Canavarı” David Fuller’in Annesi de Tacize Uğradı..

İngiliz futbolcu Jay Carr, psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen bir süreç sonunda, annesinin ölümünden sonra morgda taciz edildiğini öğrendikten sonra intihar etti. Tacizcinin, 101 kadına yönelik taciz suçundan ceza çeken David Fuller olduğu ifade edildi.

Genç futbolcu Jay Carr’ın cansız bedeni, evinin yakınlarındaki ormanlık bir alanda bulundu. Yapılan soruşturma sonucunda, Carr’ın annesinin ölümünden sonra “Morg Canavarı” olarak bilinen David Fuller tarafından morgda taciz edildiği ortaya çıktı. Tacizin Jay Carr’ın zihinsel sağlığını derinden etkilediği ve intiharına yol açtığı belirtildi.

Carr’ın avukatları, Jay Carr’ın annesinin ölümü ve taciz olayının onu derinden etkilediğini, bu bilgilerin psikolojik durumunu ağırlaştırdığını ve sonunda intihara sürüklediğini açıkladı.

Polis memuru Jon Wheeler ise taciz olayının Carr’a anlatılmasında babasının da haberi olduğunu belirtti. Wheeler, Carr’ın babasıyla taciz olayının açıklanması konusunda hemfikir olduklarını ifade etti.

Jay Carr’ın trajik intihar olayı, taciz suçlarına karşı daha fazla farkındalık yaratılması ve kurbanlara destek sağlanması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi. Taciz suçlarına yönelik etkin önlemler alınması ve mağdurların psikolojik destek almalarının önemi vurgulandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji