Kırşehir’in Kaman ilçesine bağlı Karakurt köyü yakınlarında, domates sera işçilerini taşıyan servis aracı ile iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi ise yaralandı.
Olay, sabah saatlerinde Kırşehir-Kaman kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 40 ABF 071 plakalı işçi servisi, 19 TR 705 ve 38 NP 337 plakalı otomobillerle çarpıştı. Yolda etkili olan aşırı sis ve buzlanma, kazanın meydana gelmesinde etkili oldu. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.
Yaralılar, Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilirken, sağlık ekiplerinin yaralıları hızlıca hastaneye ulaştırma çalışmaları devam etti. Olay yerinde Kırşehir Karayolları ekipleri ise yolda oluşan buzlanma nedeniyle tuzlama çalışması yaptı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.