YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %1,90
İsmail Yılmaz, “DEVA Partisi, çiftçinin işçinin, esnafın umududur”

İsmail Yılmaz, “DEVA Partisi, çiftçinin işçinin, esnafın umududur”

DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, toplumun her kesiminin ekonomik anlamda sıkıntıda olduğunu belirterek, sanayicinin, esnafın, çiftçinin, işçinin, memurun ve Türkiye’nin umudunun DEVA Partisi ve Genel Başkanı Ali Babacan olduğunu söyledi.

İl Başkanı İsmail Yılmaz, partisinin Yerköy İlçe Binasının açılışında yaptığı konuşmada Ak Parti iktidarını eleştirerek, Yozgat esnafının, çiftçinin işçinin, memurun ve sanayicinin umudunun DEVA Partisi ve Genel Başkanı Ali Babacan olduğunu ifade etti.
Başkan Yılmaz, “İnşallah DEVA Partisi Yerköy İlçe Başkanlığı binamız, Yerköy’ümüzün hakkettiği hizmet projelerinin üretilmesine, geliştirilmesine ve ilçemizin sorunlarının çözümlenmesine vesile olacaktır. Ben Yerköy’ün bağrında yetişmiş, sizin içinizden gelen bir evladınız olarak ve Yozgat İl Başkanı olarak Yerköy’ümüz, ilimiz ve ilçelerimizin DEVA’sı için gece gündüz çalışacağıma huzurlarınızda söz veriyorum. Bu ilçeyi tekrar tarım ve hayvancılığın, sanayiciliğin, yani kısaca üretimin merkezi haline getirmek için yorulmadan çalışacağız.”dedi.
YERKÖY 76 YILLIK BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINA SAHİPTİR
“Yerköy ilçemiz 1935 yılında nahiye,1945 yılında ilçe olmuştur.76 yıllık bir belediyecilik ve yerel yönetimler geçmişine sahiptir.”diyen Yılmaz, İç Anadolu’da mikro klima iklimiyle, sulu tarımıyla, biçer döver başta olmak üzere birçok tarım makinelerinin temin, bakım ve onarımlarının yapıldığı, geliştirildiği bir merkez olmasıyla, tren taşımacılığı ve diğer taşımacılık sektörlerinde önemli lojistik merkezi olmasıyla bölgede stratejik bir öneme sahiptir.
Yerköy halkı aynı zamanda her zaman aklıyla, onuruyla, gururuyla yaşamış ve kendisini geliştirmiş bir topluluktur.”diye konuştu.
YERKÖY HİÇ BİR ZAMAN BASKIYI VE DAYATMAYI KABUL ETMEMİŞTİR
Yerköy’ün hiç bir zaman baskıyı, dayatmayı kabul etmediğini vurgulayan Yılmaz, “Yerköy halkı kendisi değerlendirip, kendisi düşünüp daha sonra yine kendisi karar vermiştir. Yerköy siyasi tarihi de buna şahittir.Şuna eminim ki, Yerköy çiftçisi, esnafı, memuru, işçisi bu zamanlarda içerisinden geçmekte olduğumuz durumu ve yaşananları en iyi şekilde tahlil etmektedir. Yerköy halkı aynı zamanda iki üç dönem iktidar belediyeciliğini, 20 yıldır iktidar olanları da çok iyi deneyimlemiştir. Yerköy halkı her şeyin farkındadır. Başta saydığım özelliklere sahip olan bu güzel şehrimizin sanayicileri üretimini durdurmuş, esnafı kepengini kapatmış, çiftçisi ve nakliyecisi borç sarmalında haciz bataklığına saplanmıştır. Bu gün 20 yıllık iktidarın Yerköy’ümüzü ve ülkemizi getirdiği nokta budur. Yerköy Türkiye’nin aynasıdır. Yerköy’deki durum ne vaziyeti gör Türkiye’yi gör. Bu gün Türkiye’nin sanayicisi, esnafı, çiftçisi ve üreticisi cumhuriyet tarihinin en kötü günlerini yaşamaktadır. İnsanımız bu sıkıntılarla boğuşurken, yakın zamanda ve şu anda hepimizin hep birlikte hayretle izlediğimiz iktidar mensupları ise içerisinde bulunan vahim durumdan nasıl çıkılacağının çarelerini aramaktan aciz kalmış ve hangi odaklarla ne tür hayret verici ilişkilere saplandığını hep birlikte görmekteyiz..
BİZ BÖYLE YÖNETİLMEYİ HAK ETMİYORUZ
“Biz böyle yönetilmeyi hak etmiyoruz.” diyen İl Başkanı Yılmaz, “Şunu da ifade etmeliyim ki,
Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan dönemindeki ekonomik huzuru ve başarıyı da hafızasında sağlam tutmaktadır. İşte bu yüzden Sayın Genel Başkanım, Aziz Yerköy halkı bugün sizinle burada buluşmanın onurunu ve gururunu yaşamaktadır. Eskiden olduğu gibi yeniden üreten ve çalışan Yerköy’ü inşa etmek için, esnafı, çiftçiyi, sanayiciyi yok eden, bunun yerine halkı beton ekonomisine mahkum eden, hizmeti bir kaç metre küp asfalt ve kilit parke olarak gören bu hastalıklı zihniyeti bertaraf etmek ve bu hastalıkların DEVA’sına Bismillah demek için toplandık.
Şunu görüyor ve inanıyorum ki Yerköy DEVA’sına hazırdır. Yerköy halkın sevgisini kazanmışlarla başarmaktansa, az olsun benim olsun dediğim kendi adamımla kaybederim diyen akıl yoksunlarına dersini verecektir. Bu memlekete, bu millete hizmet aşkıyla yanıp tutuşan, ancak bir şekilde önleri kesilen, memleketin her bir yiğit evladına deva kapıları sonuna kadar açıktır. Çünkü, DEVA hareketi; hak, hukuk, adalet ve özgürlük hareketidir.
Deva hareketi; milletçe güçlü Türkiye hareketidir.”şeklinde konuştu.
YERKÖY’ÜMÜZ VE ÜLKEMİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
DEVA Partisi Yerköy İlçe Başkanı Kemal Demirel’de yaptığı konuşmada; kendisine ilçe başkanlığı görevini veren İl Başkanı Yılmaz ve Genel Başkanları Ali Babacan’a teşekkür ederek, gece gündüz demeden Yerköy için çalışacaklarını söyledi.
Başkan Demirel, “Bugün, Sayın il başkanımın teklifi, genel merkezimizin ve Sayın Genel Başkanımzın takdir ve tensipleriyle DEVA Partisi Yerköy kurucu ilçe başkanı olarak atanmamın onurunu, gururunu sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. DEVA Partisi Yerköy ilçe teşkilatı olarak hep birlikte Yerköy’ümüz, Yozgat’ımız ve Türkiye’mizin DEVA’sı için gece gündüz çalışacağımıza söz veriyoruz. DEVA Partisi Yerköy ilçe teşkilatımızın kapıları bu günden itibaren tüm Yerköy’lü hemşerilerimize sonuna kadar açıktır.”ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji