YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başkan Ferhat Yılmaz’dan övgüyle bahsetti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başkan Ferhat Yılmaz’dan övgüyle bahsetti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Yozgat aday tanıtım toplantısında Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz hakkında övdü dolu sözler söyledi.

Akşener, “Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz benim kardeşim gibidir dürüsttür, adam ayırmaz, göğsümüzü kabartır. İyi belediyecilik Ferhat başkanım ile gösterildi.” dedi.

Yozgat Büyük Sinema Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan aday tanıtım toplantısına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taner Demirer, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, İYİ Parti Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar, Genel Merkez teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin Günler, İYİ Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Mustafa Görkem Taştan, ilçe belediye başkanları, belediye başkan adayları, davetliler ve partililer katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yozgat’ın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyledi.

Yozgat’ın ayrı bir yeri olduğunu bahseden Akşener, “PKK mücadelesinde en çok şehit veren bir yer. Canını ortaya koyan insanların şehridir. İnsanları bağrına basan bir Yozgat. Yozgat’ta kendi memleketimde gibiyim. Yaralara merhem olan yiğit insanlarsınız” dedi.

Yozgat’tan birçok milletvekili, bakanların çıktığını belirten Akşener,

“22 yıldır Cumhurbaşkanını Baş tacı yapan Yozgat’a soruyorum. Marka şehri oldu mu Yozgat. 17 bin genç Yozgat’ta işsiz. Şeker fabrikanız vardı kapatıldı. Çimento fabrikası satılmış sizlerin emekleriniz vardı. Sanayi gelişti mi hayır. Pancarda bir numara Yozgat’ta ekim alanları geriye gitti.”

Yozgatlıya Değer Verilmiyor diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,

“Yozgatlıya değer verilmiyor. Yozgat ben seçmenim, önemliyim demediği sürece böyle olacak. Yozgat fedakârdır, Yozgatlı fedakârdır. Ben Yozgatlıya ne hizmet etmeliyim düşüncesi oluşturmalıyız. Kolay olmasın bazı şeyler. Gencecik bir kardeşim aday Allah’ın izniyle. Bakanım Yozgat’a çok hizmet etti. Birçok hizmetini anlattı. Sayın kayalar buradan seçildi. Şehrinden seçilmek istedi. Kayalar hep Yozgat düşündü, düşünmeye de devam edecek” dedi.

İYİ Yozgat Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Görkem Taştan’ın olduğunu belirten Akşener konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Görkem kardeşimin hizmet kefaleti Kayalardan alacak. Görkem kardeşim hizmet edecek. İnşallah. Seçmene ulaşman lazım, onunla olman lazım. Bütün şehirleri dolaştım. Dükkan dükkan gezdim. Bizim isteğimiz emekli maaşlarının en az asgarî ücret kadar olmasıydı. Biz diyoruz ki seçmene odaklanan, Yozgatlıya odaklanın Yozgat’taki öğrencilere odaklanın. Yozgat hizmet alamıyorsa cezalandırmalıdır. 17 bin genç işsizse cezalandırmalıdır. 2028’e kadar hizmet istiyorsanız değişim yapın. Güneş gibi gencecik aday arkadaşımız. Hizmet nasıl olur duayen bir isim var yanında sayın kayalar.  İsraf nasıl önlenir, nasıl hizmet edilir göreceksiniz. Gençlerin arkadaşı, abisi, kardeşi, evladı gerçekten. Yepyeni heyecanlı. Yozgatlılar dan seçmenizi rica ediyorum. 2023 yılında buraya geldiğimde hakkımda çok fazla şey söylendi. Çok şükür temiz çıktık. Sonra dediler Ermeni bu kadın. Bende kalktım verdim mahkemeye. Öz ve öz Türkmen olduğum ortaya çıktı. Sizden ricam oy istiyorum bütün adaylarımız için Ferhat Bey benim kardeşim gibidir dürüsttür, adam ayırmaz, göğsümüzü kabartır. İyi belediyecilik Ferhat başkanım ile gösterildi. Mustafa Görkem için de aynı şeyi söyleyebilirim. Eminim. Söz değil iş yapan kardeşlerim hepsi benim” diye konuştu.

Konuşmanın ardından İYİ Parti Yozgat ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı.

ferhat yilmaz ferhat yilmaz1 ferhat yilmaz2 ferhat yilmaz3 ferhat yilmaz4

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji