YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %-0,15
  • BIST
    %0,61
İYİ Parti Yerköy İlçe Başkanlığında Görev Değişimi

İYİ Parti Yerköy İlçe Başkanlığında Görev Değişimi

İYİ Parti Yerköy İlçe Başkanı Hasan Kürşat Ayan oldu.

İYİ Parti Yerköy İlçe Başkanlık Binasında gerçekleşen görev teslim törenine, İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan, Merkez İlçe Başkanı Raşit Coşkun’un yanı sıra Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yılmaz ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan ve Merkez İlçe Başkanı Raşit Coşkun görevi devralan İYİ Parti Yerköy İlçe Başkanı Hasan Kürşat Ayan’a teşekkür etti.

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Mustafa Görkem Taştan, ilçe parti binasında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti Yerköy İlçe Başkanı Hasan Kürşat Ayan’a yeni görevinde başarılar dilerim. Partimizin kuruluşundan beri büyük emekleri olan eski başkanımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. İnşallah el ele, hep beraber Yerköy İYİ olsun diye çalışacağız. İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Kürşat Ayan’a ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

İYİ Parti Yerköy İlçe Başkanı olarak Hasan Kürşat Ayan ise, “Yerköy ilçe teşkilâtımızla beraber hayırlı hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Bana bu görevi tevdi eden Genel Başkanımıza, İl ve İlçe yönetimimize teşekkür ederim. Ben değil biz diyen bir anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Yerköylü hemşerilerimize hizmet edeceğimiz için hem sevinçli hem de gururluyum. Bu değişimin, başta ilçemize, ilimize ve güzel Türkiye’mize hayırlı olmasını Yüce Yaradan dan niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.

hasan kursat ayan 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji