YouTube

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %0,38
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %2,05
Jandarma Komutanlığı, Yerköy’de aranan 3 şahsı yakaladı

Jandarma Komutanlığı, Yerköy’de aranan 3 şahsı yakaladı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, 15-31 Ocak tarihleri arasında adli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyonlar sonucunda 14 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Yerköy ilçemizde yapılan operasyonlarda ise 3 aranan şahıs yakalandı.

Hakkında “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak” suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan E.Ö., “Hırsızlık” suçundan 2 ay 15 gün hapis cezası ile aranan R.B. ve “Marka Hakkına Tecavüz” suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan O.K. isimli şahıslar, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan 3 şahıs da adli makamlarca tutuklanarak cezaevlerine konuldu.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, adli makamlarca aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

15-31 Ocak tarihleri arasında adli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlar şu şekilde oldu.

Haklarında “Silahla Tehdit” suçundan “1 yıl 6 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (İ.E.) ve “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan “5 Yıl 6 Ay 20 Gün”  kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (A.H.) isimli şahıslar Yozgat – Akdağmadeni ilçesinde.

Hakkında “Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan “11 Yıl 2 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (O.A.) isimli şahıs Yozgat-Boğazlıyan ilçesinde.

Hakkında “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kabul Etmek” suçundan “1 Yıl 8 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (M.G.), “Basit Yaralama “ ile “ Dolandırıcılık” suçlarından “ 2 Yıl 6 Ay ” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (S.D.) , “Sağlık İçin Tehlikeli Madde Temin Etmek” suçundan “ 6 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (Y.Y.), “Tedbir Kararının İhlali” suçundan “ 6 Ay 21 Gün” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (M.R.A.) ve “Çekle ilgili Karşılıksızdır İşlemi Yapılmasına Sebebiyet Verme” suçundan “ 2 Yıl 10 Ay 15 Gün” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (S.E.) isimli şahıslar Yozgat-Merkez ilçesinde.

Haklarında “Kadına Karşı Basit Yaralama” suçundan “ 6 Ay 22 Gün” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (A.B.), “Vergi Usul Kanununa Muhalefet” suçundan “ 3 Yıl 1 Ay 15 Gün” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (S.E.) ve “Vergi Usul Kanununa Muhalefet” suçundan “ 3 Yıl 4 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (N.K.) isimli şahıslar Yozgat-Sorgun ilçesinde.

Haklarında “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak” suçundan “ 1 Yıl 8 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (E.Ö.) , “Hırsızlık” suçundan “ 2 Ay 15 Gün” hapis cezası ile aranan (R.B.) ve “Marka Hakkına Tecavüz” suçundan “ 10 Ay” kesinleşmiş hapis cezası ile aranan (O.K.) isimli şahıslar Yozgat – Yerköy ilçemizde, yakalanmıştır.

Dönem içerisinde yakalanan (14) şahıs Adli Makamlarca tutuklanarak Cezaevlerine gönderilmiştir. dendi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji