YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Jandarma, Yerköy’de borçlunun ödeme şartı ihlali yapan kişi göz altına aldı

Jandarma, Yerköy’de borçlunun ödeme şartı ihlali yapan kişi göz altına aldı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığından aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 şahıs, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçluluğun önlenmesine yönelik yürütülen kararlı çalışmaları kapsamında, 16-26 Ekim 2023 tarihleri arasında aranan şahısların peşine düştü. Yapılan operasyonlar sonucunda 8 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Operasyonlar neticesinde şu ilçelerde şahıslar ele geçirildi: “(H.İ.B.): “Borçlunun Ödeme Şartını İhlali” suçundan 3 ay kesinleşmiş cezası ile aranıyordu. Yozgat-Yerköy ilçesinde yakalandı.

(İ.E.): “Eşine Karşı Basit Yaralama” suçundan 3 ay kesinleşmiş cezası ile aranıyordu. Yozgat-Merkez ilçesinde yakalandı.

(İ.C.): “Nafaka Hükümlerine Uymamak” suçundan 6 ay kesinleşmiş cezası ile aranıyordu. Yozgat-Merkez ilçesinde yakalandı.

(M.L.): “Güveni Kötüye Kullanma” suçundan 8 ay kesinleşmiş cezası ile aranıyordu. Yozgat-Sorgun ilçesinde yakalandı.

(Ü.G.): “Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” ve “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçlarından toplamda 2 yıl 5 ay 20 gün kesinleşmiş cezası ile aranıyordu. Yozgat-Merkez ilçesinde yakalandı.

(M.S.Ş.): “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranıyordu. Yozgat-Boğazlıyan ilçesinde yakalandı.

(U.C.): “Esrar Elde Etmek İçin Kenevir Ekimi” suçundan 4 yıl kesinleşmiş cezası ile aranıyordu. Yozgat-Çekerek ilçesinde yakalandı.

(T.D.): “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma (FETÖ/PDY)” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası ile aranıyordu. Yozgat-Sorgun ilçesinde yakalandı.

Yakalanan 8 şahıs, adli işlemlerin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanması konusundaki kararlılığın devam edeceğini vurguladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji