Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jhon Duran’a Davinson Sanchez’den öneri: Fenerbahçe…

Davinson Sanchez, ülke arkadaşı ve futbolcu Jhon Duran’a, Fenerbahçe ile anlaşmasını tavsiye etti. Sanchez’in, Jhon Duran’a ”Fenerbahçe’ye git. Türkiye Ligi çok yüksek kaliteli, burada hoş bir yaşam sürebilirsin.” şeklinde bir öneri sunduğu belirtildi.

Davinson Sanchez, ülke arkadaşı ve futbolcu Jhon Duran'a, Fenerbahçe ile


Fenerbahçe‘nin transfer görüşmelerine devam ettiği Jhon Duran hakkında ilginç bir gelişme yaşandı.

Kolombiyalı medyanın aktardığına göre; Al Nassr kulübünde oynayan Jhon Duran, Fenerbahçe yönetimi ile görüştükten sonra milli takım arkadaşı Davinson Sanchez ile de bir görüşme yaptı. Davinson Sanchez’ın, Jhon Duran’ı Fenerbahçe’ye önererek olumlu bir tavsiye verdiği belirtildi: ”Fenerbahçe‘ye git. Türkiye Ligi çok yüksek kaliteli. Burada keyifli bir hayat sürebilirsin. Birçok Güney Amerikalı futbolcu da burada.” şeklindeki önerisi gündeme geldi.

Fabrizio Romano’nun haberine göre ise; Jhon Duran’ın Al Nassr ile olan bağlantısı %99 kesildi. Duran’ın, Fenerbahçe konusuna nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Aston Villa’dan Al Nassr’a 77 milyon euro karşılığında transfer olan Jhon Duran, Suudi Arabistan ekibiyle oynadığı 18 maçta 12 gol attı.