YouTube

  • DOLAR
    %0,35
  • EURO
    %0,45
  • ALTIN
    %1,17
  • BIST
    %-0,37
Kale Grubu Geleneksel İftar Programı gerçekleşti

Kale Grubu Geleneksel İftar Programı gerçekleşti

Kale Grubu tarafından geleneksel hale getirilen iftar programı yoğun ilgi gördü.

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlenen iftar programına Kale Grubu Başkanı H. Zeynep Bodur Okyay, Yozgat Valisi Ziya Polat, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yerköy Kaymakamı Mustafa Karaca, Çiçekdağı Kaymakamı Rabia Naçar, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, Kale Grubu üst Yöneticileri Kaleseramik A.Ş. Genel Müdürü Altuğ Akbaş ve Kalekim A.Ş. Genel Müdürü Timur Karaoğlu ile diğer tüm Üst Yöneticileri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Daire Amirleri, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Coşkun Kahraman, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, İç Anadolu Kale Bayileri ve Tedarikçileri, Kale Seramik A.Ş çalışanları ve yaklaşık 750 kişi katılırken, aynı zamanda Yerköy Molla Hüsrev Camii önünde verilen iftar yemeğine de yaklaşık 500 kişi katılım sağladı.

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ve Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay’a bölgeye verdikleri katkılardan dolayı plaket taktim etti.

YERKÖY’E YATIRIM MÜJDESİ

İftar programında davetlilere ikram edilmek üzere, Desti Kebabı kıran Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Yerköy’e Duvar Karosu Fayans Fabrikası ve Seramik Sağlık gereçleri fabrikası kurulacağını müjdesini vererek, Bu mübarek akşamda kurduğumuz gönül soframızda sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Herkesi en içten sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Rahmetli babam Hacı İbrahim Bodur’un en sevdiği sofralar, Ramazan sofralarıydı. Onun sağlığında pek çok kez sizlerle iftar soframıza bir araya geldik. Birlik, beraberli ve paylaşmanın en güzel örneklerini sergiledik. Birlikte ibadet etmenin huzurunu hep beraber yaşadık.

Çok şükür ki, bugün biz de babamızdan gördüğüm gibi geleneğimizi devam ettiriyoruz. Bu yıl grubumuzun kuruluşunun 65. Yılı. Rahmetli babam, bundan tam 65 yıl önce, yokluklar içinde ama umutla beslenen bir yolculuğa çıktı. Kendine özgü bir kalkınma modeli geliştirdi. Köklerden göklere felsefesi ile yıllar içinde büyük yol kat etti. Önüne çıkan bütün güçlük ve fırsatlara rağmen kolay para kazanmaya bir an bile tevessül etmedi, her daim ülkesinin kalkınması için mücadele verdi.

Onun ülküsü, Anadolu’nun sanayileşmesi, Türkiye’nin müreffeh bir ülke olmasıydı. Cenab-ı Hakka şükürler olsun ki, bugün 65, yılını idrak eden Kale grubu, inancını kaybetmeden, onun ilkelerinden taviz vermeden sanayicilik vasfını yitirmeden büyümeyi sürdürüyor.

Evet, bugün iklim değişikliği gibi, pandemi gibi, üzerine eklenen savaş gibi bir çok küresel sorunla karşı karşıyayız. Yüksek enflasyon, kronik işsizlik gibi yerel sorunlarımızı da görmezden gelemeyiz. Bu ortamda yatırım yapmak üretmek, istihdam yaratmak elbette zor. Ancak biz yatırımlarımızı artırarak sürdürmeye kararlıyız. Büyüme planlarımız ve yatırımlarımızda bu bölgede çok önemli bir yer tutuyor.

Değerli dostlar, bu başarıda tüm olumsuz gelişmelere karşı ilk günden itibaren hızlı bir şekilde aksiyon almamızın büyük katkısı var. Sürecin ortaya çıkarabileceği olağanüstü gelişmeleri önceden öngörerek, bu doğrultuda hammaddeden tedarik zincirine kadar olası tüm senaryolara karşı hızlı ve alternatif çözümler geliştirdik. Yeri ve zamanı geldikçe de bunları devreye alarak, süreci sorunsuz yürütmeye çalıştık.

Bu süreçte her zaman olduğu gibi siz değerli çalışanlarımız, iş ortaklarımız, paydaşlarımız, en büyük gücümüzü oluşturdunuz. Sizlerden aldığımız moral ve güçle, zorluklara ve risklere rağmen yatırımlarımızı gerçekleştirmeye, hedeflerimize azim ve kararlılıkla yürümeye devam ettik. Bugüne kadar ki tüm katkılarınız, emekleriniz, alın teriniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

279088497 5670601606286608 4849566634627216194 n 279046205 5670642382949197 6386047735684602128 n 279049699 5670601312953304 8930170978332625398 n

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji