YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %-0,15
  • BIST
    %0,61
Kale Grubu, Yerköy’de çalışanlarıyla iftar’da bir araya geldi

Kale Grubu, Yerköy’de çalışanlarıyla iftar’da bir araya geldi

Kale Grubu geleneksel iftarı Yerköy’de Kaleseramik Özel Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirildi.

Kaleseramik Özel OSB içinde faaliyet gösteren Grubuna ait; Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş,  Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi A.Ş., Kale Nakliyat  A.Ş.  Kalemaden A.Ş ve OSB çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gerçekleşen iftar yemeğine, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İlçe Kaymakamı Muharrem Coşkun, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ve Başkan Vekili Osman Okyay, Kale Seramik A.Ş. Genel Müdürü Timur Karaoğlu, Kalekim A.Ş. Genel Müdürü Murat Gönültaş, Kale Grubu yöneticileri Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Coşkun Kahraman ve yönetimi, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşan Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Ramazan vesilesiyle bir kez daha bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Ramazanınız mübarek olmasını, ülkemize ve bütün İslam alemi için hayır, bereket ve huzur getirmesini dileyen Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

“Ramazan-ı Şerif’in barış, esenlik getirmesini dilediğimiz müstesna manevi atmosferinde Allah nasip etti, bu yıl da iftar soframızı kurduk. Ramazan’ın eşsiz huzurunu, dayanışma ruhunu bir kez daha idrak etme fırsatı bulduk. Hamdolsun. Bu iftar sofrasının etrafında yıllardır siz değerli dostlarla buluşma geleneğimizi devam ettirmek, bugün hepimizin her alanda en önemli konusu olan sürdürülebilirliğin de göstergesi diye düşünüyorum. Geçmiş yıllarda misafirperverliği ve güler yüzüyle bu sofraların kurulmasında öncülük eden, bundan 8 yıl önce ebediyete uğurladığımız değerli büyüğümüz İbrahim Bodur’u da böyle önemli bir akşamda beraberce anmış oluyoruz. Aynı zamanda ebediyete intikal etmiş tüm çalışanlarımıza, dostlarımıza, sizlerin aile büyüklerinize ve yakınlarınıza da Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Kale Grubu olarak, faaliyette bulunduğumuz alanlardaki varlığımızı büyütmek, aynı zamanda ülke ekonomisine sağladığımız katma değeri artırmak için çalışıyoruz .Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından biri olarak, her bir faaliyet alanımızda büyüme-gelişme hedefimiz var. Dünya ve ülke ekonomisindeki konjonktüre rağmen, hedeflerimize ulaşmak için yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.”

67 yıl önce geleneksel bir sanayi koluyla başladığını ifade eden Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, “Tutkumuz, bugün bizi savunma sanayinde ülkemizde gurur duyulan projelerinin çok önemli bir paydaşı haline getirmiş durumda. Ben de Grubumuzun lokomotif şirketlerinden Kalekim’deki son gelişmeleri kısaca sizinle paylaşmak istiyorum. Kalekim yatırımlarla büyüyor. Yerli ve milli üretime verdiğimiz değerle 1973 yılında faaliyete başlayan Kalekim şirketimiz, yapı kimyasalları sektöründe yarım asrı geride bıraktı. Bu 50 yıla, pek çok ilki ve yeniliği sığdırdı. Bugün ürünlerimiz Türkiye’nin dört bir yanındaki milyonlarca hanenin yanı sıra 80 ülkede tercih ediliyor. Deprem ve seçim sürecinin yarattığı tüm belirsizliklere rağmen geçen yıl şirket olarak önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Romanya’da yerel bir partnerle yüzde 50 ortaklı kurduğumuz Kalekim Romania A.Ş. şirketimiz faaliyete geçti. Ayrıca Muğla’da faaliyet gösteren Arvon Yapı Kimyasalları Limited Şirketi’ne ait yeni kurulmuş bir fabrikayı satın alma opsiyonuyla kiraladık. Güney Ege Bölgesinde hazır sıva ürünlerinde şirketimiz için yeni büyüme fırsatları yaratacağına inandığımız bu yatırımın katkısına göre de 2025’in başından itibaren satın alma opsiyonunu kullanabileceğiz. Geçen yılın sonlarına doğru Irak’ta yeni bir yatırımın ilk adımını attık. Duhok kentinde 27 bin metrekarelik arazi üzerine 100 bin ton kuru harç ve 5 bin ton boya kapasitesine sahip yeni bir üretim tesisimize ilişkin çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Toplamda 10 milyon doları bulan ve bizi güçlü olduğumuz Irak’ın yanı sıra Orta Doğu pazarında da öne taşıyacak bu yatırımın ilk üretimini ise 2025’in ilk çeyreğinde almayı planlıyoruz. Ayrıca Rusya ve Romanya’da kurduğumuz şirketlerimizin yanı sıra Fransa ve Duhok şubelerimiz, Kenya’da gerçekleştirdiğimiz lisanslı üretimimizle de farklı coğrafyalarda varlığımızı güçlendirmeye devam ediyoruz.”

Kalekim ile iddialı hedeflere doğru yol aldıklarını söyleyen Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, “Geçtiğimiz günlerde Grubumuzda çok önemli bir bayrak değişimi yaşadık. Uzun yıllardır Kalekim’in başarılarında çok değerli katkıları olan sevgili Timur Karaoğlu’nu, bir diğer Grup şirketimiz olan Kaleseramik’in başına uğurladık. Kalekim Genel Müdürü olarak da sevgili Murat Gönültaş görev yapmaya başladı. En yenisi 25 yıldır Kale Grubu’nda mesai harcayan yönetici arkadaşlarımın, üstün başarılarını aynı şekilde devam ettireceklerine inancım tam. Yeni atamalarla şirketlerimizi güçlendirirken, Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından biri olarak her bir faaliyet alanımızda büyüme-gelişme ve tabii ki ‘Dünyamıza İyi Bakma’ iddiamızı sürdürüyoruz. Kale Grubu kurulduğu günden bu yana çalışanlarımız, bayilerimiz, distribütörlerimiz, büyük ailemizin vazgeçilmez üyeleri, temel taşlarıdır. Her zaman sizlerle bir ve bütün olduk, birlikte büyüdük, geliştik, güçlendik. Geleceğe de yine sizinle yürüyoruz. Daha güzel yarınlarda, daha büyük ve güçlü başarılara yine hep birlikte imza atacağımıza inancım tam.” şeklinde konuştu.

iftar 5 iftar 4 iftar 3 iftar 2 iftar 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji