YouTube

  • DOLAR
    %-0,13
  • EURO
    %-0,14
  • ALTIN
    %-1,02
  • BIST
    %0,16
Kaleseramik’den, Yılmaz ve Ergül’e ziyaret

Kaleseramik’den, Yılmaz ve Ergül’e ziyaret

Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi Sosyal ve İdari İşler Müdürü Ekrem Demirarslan, Kaleseramik İnsan Kaynakları Direktörlüğü temsilcileri; Yıldız Dersin ve Gürhan Yılmaz ile birlikte, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül’ü makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette, Yerköy’deki fabrikalarının üretim ve sosyal tesisleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kaleseramik’in Yerköy’deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Demirarslan, “Yerköy’deki fabrikalarımız, Türkiye’nin en modern ve en büyük seramik üretim tesislerinden biridir. Fabrikalarımız, yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlıyor ve Türkiye’nin en büyük seramik ihracatçıları arasında yer alıyor” dedi.

Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Kaleseramik’in Yerköy’deki faaliyetlerinin önemine dikkat çekerek, “Kaleseramik, Yerköy’ün en önemli sanayi kuruluşlarından biridir. Fabrikalar, ilçemize önemli bir istihdam ve ekonomik katkı sağlıyor” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, Kaleseramik’in eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Kaleseramik, eğitime verdiği destek ile ilçemizdeki eğitim kalitesinin artmasına katkı sağlıyor” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji