YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
Kandemir ve beraberindeki heyetten, Yerköy’e ziyaret

Kandemir ve beraberindeki heyetten, Yerköy’e ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir ve beraberindeki heyet AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli ve ilçe teşkilatını ziyaret etti.

İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörleri Kurtcan Çelebi, Abdullah Özer, Kemal Oğuz Kıdıl, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve partililer katıldı.

İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda Erkan Kandemir yaptığı konuşmasında, “Yerköy ilçemizde, İlçe Başkanımız Hacı Dereli, İl Başkanımız Yusuf Başer ve milletvekilimiz ile hep birlikte fikir alış verişi için güzel ilçelerimizden olan Yerköy ilçemizi ziyaret etmiş bulunmaktayız. Ziyaretlerimizde AK Parti hükümetimizin çalışmaları ve siyasi bilgilerimizi paylaşmak için ilçe teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz” dedi.

Başkan Hacı Dereli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, Teşkilat Başkanlığı Bölge Koordinatörleri Kurtcan Çelebi, Abdullah Özer, Kemal Oğuz Kıdıl, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve partililere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

240574726 1041050979768794 7433434611562382055 n

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji