Yerköy’de faaliyet gösteren Karagöz Emlak, Yerköyspor tarafından başlatılan yeni destek kampanyasına 20 bin 666 TL bağışta bulundu. Yapılan katkı, kulübün yeni sezon çalışmalarına önemli bir destek sağladı.
Yerköyspor’a desteğini sürdürdü
Karagöz Emlak sahibi Muhammet Karagöz, yalnızca spor alanında değil, ilçede gerçekleştirilen sosyal ve yerel organizasyonlara verdiği desteklerle de dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz sezon Yerköyspor’un forma sponsorluğunu üstlenen Karagöz, bu sezon düzenlenen destek kampanyasına da katkı sunarak kulübün yanında olmaya devam etti.
Takımların birleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi
Yerköy’deki futbol takımlarının güçlerini birleştirmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Muhammet Karagöz, Yerköyspor’un başarıya ulaşması için verilen desteklerin önemine dikkat çekti.
Karagöz Emlak’ın yaptığı 20 bin 666 TL’lik bağış, Yerköyspor camiası ve taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
KAYNAK: Haber Merkezi
