YouTube

  • DOLAR
    %-0,36
  • EURO
    %-0,42
  • ALTIN
    %-1,69
  • BIST
    %1,43
Karagöz, “Yerköylü kiralık daire bulamıyor”

Karagöz, “Yerköylü kiralık daire bulamıyor”

Yerköy Duygu Emlak Ofisinin Genç Girişimcisi Muhammet Karagöz, Yerköylülerin kiralık daire bulmakta zorluk çektiklerini söyledi.

İlçede kiralık daire bulmak için cadde ve sokak sokak gezerek ev sahiplerini ile görüştüklerini, araştırdıklarını ve Yerköy’de ki gayrimenkul sektörünün sıkıntılarını dile getiren genç girişimci Karagöz, gazetemize şu açıklamalarda bulundu:

” Yerköy Duygu Emlak Ofisinin olarak her sabah emlak ofisimizi açmadan önce kiralık daire bekleyen saygı değer müşterilerimiz için sokak sokak gezip en uygun fiyatlı kiralık daire bulmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizden,  nüfusa göre çok fazla apartman yapılmasına rağmen neden kiralık daire bulunamadığı sorusu ile sık sık karşı karşıya kalmaktayız.  Yaptığımız araştırmalara göre 1992 ile 1996 yılları arasında Yerköy’de dünya’ya gelen kişilerin geneli 2019-2020 yıllarında evlilik gerçekleştirmiş. Eskiden olduğu gibi yeni evlenen çiftlerin aile ile birlikte yaşamamasından ötürü Yerköy’de bu yıl kiralık daire bulma sıkıntısı yaşanmaktadır.”

Yerköy’ün ilk emlak ofisi olduklarını ifade eden Karagöz,  “Gayrimenkul sektöründe değerli halkımızı bu sıkıntıdan kurtarmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

duyguemlak1

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji