YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %-0,52
  • ALTIN
    %-1,73
  • BIST
    %-0,37
Kaya “İDAM KESİN ÇÖZÜM”

Kaya “İDAM KESİN ÇÖZÜM”

Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya, PKK/KCK Hain Terör örgütünün çocuklara ve kadınlara karşı istismar uyguladığının bilinmesi gerektiğini belirterek, yaşanan istismar ve tecavüz olaylarına karşı alınacak en önemli önlemin idam olduğunu söyledi.
Kaya, İstanbul’da 5 yaşındaki kız çocuğuna yapılan alçak olayın artık bardağı taşıran son damla olduğunu söyledi.
Cinsel istismar ve tecavüz olaylarının terör örgütü ile başlayıp, toplumsal bir vakaya dönüşen olaylar olduğuna dikkat çeken Kaya, “Yakalanan hain teröristlerin ifadelerine neticesinde; bölücü terör örgütü PKK/KCK içindeki kadın ve çocukların acımasızca cinsel istismar ve tecavüze uğradığını, çocukların örgüt saflarında savaştırıldığı ve işkence yaptıklarını bir kez daha ortaya koydu” dedi.
Mesut Kaya, şunları kaydetti: “Güvenlik güçlerimizin düzenlenen başarılı operasyonlarla ağır darbe alan ve aralarında sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu birçok elemanını kaybeden bölücü terör örgütünde kadın ve çocukların uğradığı cinsel istismar ve tecavüz olayları örgütün kirli yüzünü gözler önüne seriyor. Örgüt içinde yaşananlar, güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin ifadelerine yansıyor. Örgüt içerisinde her türlü çirkin ve iğrenç ilişkiler yaşandığı emniyet güçlerinin tutanaklarına da yansıyor.
Müslüman bir ülke olduğumuzu işlenen bu suçun cezası sadece “İDAM” olduğunu ifade ediyoruz.
Şu günlerde, ne yazık ki ülkemizde gereken tepkiyi gösteremediğimizi sadece birkaç dakikalık haber konusu olan İstanbul Küçükçekmece’de yaşanan 5 yaşındaki yavrumuz ne kadar acı bir olay yaşadığını ve kendisinde oluşacak travmayı düşünmek dahi istemiyoruz.
Bizlerin sesi olan Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde tepki gösteren halkımız “Hak, hukuk, adalet”, “Çocuğa uzanan eller kırılsın” “Tek cezası İDAM olsun” ve “Kanarya uyuma çocuğuna sahip çık” sesleri yetkililerce bir an önce duyulmalı ve gerekenler yapılmalıdır.
En kısa sürede tüm toplumu empati yapmaya ve o yavru bizim yavrumuzda olabilirdi düşüncesiyle herkesi bu konuda gereken tepkiyi göstermeye davet ediyoruz.
Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, İçişleri Bakanımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ve Adalet Bakanımızı derhal konunun bir an önce incelenerek Toplumun hassasiyetlerini görerek bu suça ilişkin İdam çıkarılmasını istiyoruz.
Çocuğumuzun yaşadığı elim hadise millet olarak  bizleri de derinden sarstığını, yaraladığını ve üzdüğünü belirtmek istiyorum. Rabbim hepimizin çocuğu bu hainlere karşı korusun ve esirgesin.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji