YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Kaymakam Aydın ve Öğrencilerden yaşlılara ziyaret

Kaymakam Aydın ve Öğrencilerden yaşlılara ziyaret

Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın ile Fatih Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Feyzullah Bektaş İmam Hatip Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrenciler yaşlıları ziyaret etti.

Sorgun Kaymakamlığı ve Sorgun Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından uygulanan “Vefa Projesi” kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde dar gelirli yaşlılara Kaymakam Aydın tarafından yaşlıların ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan yaşlı bakım seti hediye edildi.

Kaymakam Aydın “Unutulmamalıdır ki yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bu ziyaretlerle öğrenciler ile yaşlılarımızı buluşturduk. Büyüklerimizin unutulmadığını göstermek istedik. Ziyarete katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Yabancı uyruklu gençlerden Kaymakam Aydın’a ziyaret
YOZGAT (AA) – Sorgun Gençlik Derneği (SorGed) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz ve beraberinde İtalya, Ürdün ve Makedonya’dan gelen misafir gençler, Kaymakam İhsan Emre Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Aydın ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ve bu tür etkinliklerin ilçenin tanıtımına olumlu katkıları olacağını ifade ederek, ziyaretçilere teşekkür etti.

SORGED Başkanı Halil Uğuz da yaptığı açıklamada bir proje kapsamında Sorgun’da bulunan İtalya, Mekedonya ve Ürdünlü gençlerin Kaymakam Aydın tarafından makamında ağırlandığını belirterek “SORGED koordinatörlüğünde, Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel-İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı (EACEA) tarafından desteklenen, İtalya, Mekedonya ve Ürdün ülkelerinin ortaklığında yürütülen ‘Sport for Healthy Life’ başlıklı proje kapsamında Sorgun’da bulunan yabancı uyruklu gençler, 40 gün boyunca yereldeki gençlerle birlikte spor, sağlıklı beslenme, çevre ve kanser üzerine çeşitli faaliyetler düzenleyecekler. Zaman zaman da bu tür ziyaretler ve ilçemizin, ilimizin tanıtımıyla ilgili geziler yapacaklar ” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji