YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Kaymakam Coşgun, Dartta İl Birincisi Olan Öğrencileri Ziyaret Etti

Kaymakam Coşgun, Dartta İl Birincisi Olan Öğrencileri Ziyaret Etti

Saray Yibitaş Ortaokulu erkek öğrenci dart takımı, Yıldız Erkekler kategorisinde il birincisi olarak Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam, başarı gösteren öğrencileri okullarında ziyaret ederek Dart Oyun Seti hediye etti.

8-10 Mart tarihlerinde Niğde’de gerçekleştirilecek olan Bölge Şampiyonası’nda Yozgat’ı temsil edecek olan öğrencilere başarılar dileyen Kaymakam Coşgun, “Gençlerimiz her alanda başarı göstermeye devam ediyor. Biz de onların her zaman yanındayız. Bölge Şampiyonası’nda da Yozgat’ımızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.” dedi.

Ziyaret sırasında Kaymakam Coşgun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sağlam, Halk Eğitim Merkezi tarafından Saray Yibitaş Ortaokulu’nda açılan Dikiş-Nakış kursunu da ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti.

Kursun kadınlara yönelik önemli bir eğitim imkanı sunduğunu belirten Coşgun, kursiyerlere kursun devamlılığı ve yeni kurslar açılması için gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti.

meb saray1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji