Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesinde 3,4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde 3,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, deprem saat 10.31’de, yerin 14,4 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Şu ana kadar olumsuz bir durum bildirilmedi.

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde 3,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet
Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde, 3,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, depremin 14,4 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi. Deprem, 10.31’de kaydedildi.

İlçede, deprem sonrası herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı ifade edildi. Ekipler, olası hasar tespiti için bölgede inceleme başlattı. Vatandaşların panik yapmadan durumu takip etmeleri gerektiği vurgulandı.

KAYNAK: Haber Merkezi