YouTube

  • DOLAR
    %0,17
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %-1,25
Kepir, ”Şehit Yücel Yılmaz’ın mezarı yenilendi”

Kepir, ”Şehit Yücel Yılmaz’ın mezarı yenilendi”

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, 2016 yılında Tunceli’de şehit olan, jandarma uzman çavuş Yücel Yılmaz’ın mezarının çevre düzenlemesinin yapıldığını söyledi.

Yerköy-Ankara karayolu üzerinde bulunan Molla Osman Türbesi mevkiinde bulunan şehit mezarının istinat duvarı ve çevre düzenlenesinin yapıldığını belirten Başkan Ahmet Kepir, gazetemiz muhabirine şu ifadelerde bulundu:

“Tunceli’de teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Yerköylü şehidimiz jandarma uzman çavuş Yücel Yılmaz’ın kabrini etrafı biçimsiz ve düzensizdi. Bizler şehit aileleri derneği olarak, Yerköy Molla Osman Türbesinde Bulunan, şehidimiz Yücel Yılmaz’ın mezarına, bayrak direkleri, istinat duvarı ve çevre düzenlemesi yaparak şehidimize yakışır bir kabristan yaptık. Bu aziz vatan toprağı için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Şehidimizin kabri yapımında emeği geçen başka Yerköy Kaymakamı Mustafa Karaca’ya, İlçe Özel İdare Müdürümüz Veysel Koçak’a ve maddi, manevi desteğini esirgemeyen herkesten Allah Razı Olsun, Şehidimizin Ruhu Şad, Mekânı cennettir inşallah.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji