YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Kooperatifçilik eğitimi gören üyelere belgeleri dağıtıldı

Kooperatifçilik eğitimi gören üyelere belgeleri dağıtıldı

Sorgun TSO tarafından üyelerine yönelik düzenlenen özel kooperatifçilik eğitimini başarı ile tamamlayan 95 kişiye törenle belgeleri verildi.
Sorgun TSO Konferans Salonu’nda düzenlenen törende konuşan Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, 1163 sayılı Kooperatifler Kanunu değişikliği sonrası 31719 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Kooperatifçilik Eğitimi Yönetmeliği” uyarınca, çalışma konusu, ortak sayısı ve ciro gibi kıstaslara göre belirlenen kooperatif ve üst kuruluşların yönetim ve denetim kurulu asıl ve yedek üyelerine eğitim zorunluluğu getirildiğini söyledi.
Söz konusu zorunluluk karşısında üyelerin mağduriyet yaşamaması adına hemen harekete geçtiklerini belirten Arslan “Türkiye Odalar Borsalar Birliği Eğitim ve Kültür Vakfı (TOBB, ETÜ) ile gerekli altyapıyı oluşturup eğitim planımızı yaptık. 10 Ağustos / 5 Eylül 2023 tarihleri arasında alanında uzman ve Türkiye’ye mal olmuş isimlerin öncülüğünde gerçekleştirilen eğitimin neticesinde, 95 kişi belgelerini almaya hak kazanarak, ticari faaliyetlerindeki gereklileri yerine getirmiş oldular” dedi.
Yoğun ve verimli geçen eğitimin programında oda üyeleri ve iş insanlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Arslan, Ticaret Odası olarak her konu da üyelerin yanında olduğunu belirterek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Arslan konuşmasının ardından kursiyerlere belgelerini verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji