YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
KOP ile Büyüyen Sürüler Projesi Onay Aldı

KOP ile Büyüyen Sürüler Projesi Onay Aldı

Akdağmadeni İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “KOP ile Büyüyen Sürüler” projesi onayı aldı.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü hazırlanan ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına sunulan “KOP ile Büyüyen Sürüler” projesi onay gördü. Onay alan proje için imzalar atıldı.
Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Murat Karakoyunlu ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Aydın arasında protokol imzalandı.
İmzalardan sonra açıklamada bulunan İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Aydın, “Müdürlüğümüz tarafından hazırlanarak KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına sunulan ‘KOP ile Büyüyen sürüler’ yüzde 70 hibeli küçükbaş hayvan çadırı adlı projemiz onay görmüş olup Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Murat Karakoyunlu ile imzalarımızı atmış bulunmaktayız. Hedefimiz küçükbaş hayvan sayımızın artarak daha büyük bir ekonomik değere sahip olmasıdır. Çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Bugün koyunculukla uğraşan üreticilerimiz teknolojiyi takip etmekte ve artık yapılması uzun zaman alan yüksek maliyetli ağıllar yerine hayvan çadırını tercih etmektedirler. Özel malzeme ile yapılan bu çadırların istenen her yere ve her boyutta kurulabildiğini, yazın sıcak, kışın soğuk havayı içeri almadığından dolayı çadırların içinde küçükbaş hayvanların rahat ettiğini ifade ederek, projemizin Bölge hayvancılığımıza hayırlı olması dileklerinde bulundu.”
Aydın, Bu proje dışında KOP’a verilen 3 projemiz daha var. İnşallah onay görür ve bölge çiftçimize destek olmaya devam ederiz.Diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji