YouTube

  • DOLAR
    %-0,37
  • EURO
    %-0,36
  • ALTIN
    %-1,11
  • BIST
    %1,05
Kuran Kursu öğrencilerinden, depremzedelere büyük destek

Kuran Kursu öğrencilerinden, depremzedelere büyük destek

Çekerek İlçe Müftüsü Fazıl Saraç, Çekerek Beyazıt 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencilerinin depremzedelere yardım etmek için büyük bir yardımseverlik örneği gösterdiğini açıkladı.

Öğrencilerin kumbaralarında biriken paraları İlçe müftülüğüne teslim ettiği belirtilirken, müftü Saraç, bu paraların depremzedelere yardım için kullanılacağını ifade etti.

Saraç, küçük öğrencilerin bu davranışının kendilerini son derece memnun ettiğini belirterek, “Çocuklarımızın böyle bir davranışta bulunması, bizi hem gururlandırdı hem de umutlandırdı. Bu küçük yaşta böyle bir duyarlılık göstermeleri gerçekten takdir edilecek bir davranış. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Müftü Saraç, öğrencilerin bağışladığı paraların depremzedelere yardım olarak gönderileceğini belirterek, “Ülkemiz son zamanlarda birçok deprem felaketiyle karşı karşıya kaldı. Bizler de elimizden geldiğince depremzedelere yardım etmeye çalışıyoruz. Camilerimizden yaklaşık 300 bin ₺, personelimizden ise 75 bin ₺ toplamıştır. Ancak öğrencilerimizin bu bağışı meblağ olarak az ama manevi katkısı yardım çalışmalarımıza katkı sağlayacak” diye konuştu.

Müftü Saraç, Çekerek Beyazıt 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencilerinin bu örnek davranışının toplumda yardımseverlik ve dayanışma duygularının yaygınlaşmasına katkı sağlayacağının altını çizdi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji