YouTube

  • DOLAR
    %0,00
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %-0,50
KYK, öğrencilerden şehitlik ziyareti

KYK, öğrencilerden şehitlik ziyareti

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü (KYK) öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıldönümü nedeniyle şehitlik ziyaretinde bulundu.

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürü Tuğrul Bozer, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl dönümü nedeniyle kız ve erkek öğrencilerle Yerköy Şehitliğini ziyaret ettiklerini söyledi.

Vatanı savunmak için şehadet mertebesine ulaşanların mezarlarını görünce duygulandığını vurgulayan Tuğrul Bozer, gazetemiz muhabirine şu ifadelerde bulundu:

“18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl dönümü nedeniyle, vatan birliğimizi, kutsal topraklarımızı savunmak için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret etmiş bulunmaktayız. Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Bu tarih, gerek taarruz gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Sevinç ve coşkuyla kutladığımız Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde, bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.” dedi.

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü (KYK) öğrencileri ziyaretinde Yurt Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Fatih Baltacı eşlik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji