YouTube

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %0,86
KYK öğrencilerinden, ramazan kolisi

KYK öğrencilerinden, ramazan kolisi

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü (KYK) öğrencileri,  sosyal sorumluluk projesi kapsamında yurt müdürü, personel ve öğrenciler ile birlikte toplanan erzak kolileri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürü Tuğrul Bozer,  Ramazan ayında birlik, beraberlik ve paylaşım ayı olmasından yola çıkarak aldıkları temel gıdaları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıkları söyledi.

Öğrencilerin ve Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü personellerinin kendi aralarında topladıkları paralar ile gıda paketlerinin alındığını ifade eden Müdür Bozer, şu ifadelere yer verdi:

“Ramazan ayının, bereket ve paylaşma ayı olmasından dolayı KYK yurdu olarak bizlerde elimizden gelen imkânlar çerçevesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere yurt öğrencilerimiz ve personellerimizin destekleriyle kolilerimizi hazırladık. Çorbada bizim de tuzumuz olsun istedik. Öğrencilerimiz, cep harçlıklarıyla aldıkları temel gıda malzemelerini bir araya getirip ihtiyaç sahibi aileler için 12 Ramazan paketi hazırladı.” dedi.

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü öğrencisi İbrahim Halil Kütükçü ise “Ramazan kolileri hazırladık. Yardıma ihtiyacı olan, parası olmayan ailelere yardımcı olmaya çalıştık. KYK yurdunca kalan arkadaşlarımızla hep birlikte harçlıklarımızdan bir kısmını vererek para biriktirip, çeşitli teme gıda kolisi hazırladık. Ramazan kolisinin hazırlanmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü (KYK) öğrencileri ramazan kolisi yardımlarında, Yurt Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Fatih Baltacı eşlik etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji