YouTube

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %0,38
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %2,05
Mali Müşavir Gökhan Durak, CHP’den belediye başkan aday adayı oldu

Mali Müşavir Gökhan Durak, CHP’den belediye başkan aday adayı oldu

Yerköy ilçesinde uzun yıllardır mali müşavirlik yapan Gökhan Durak, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Mali Müşavir Gökhan Durak, 31 Mart yerel seçimlerinde Yerköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu CHP Yerköy İlçe Başkanlığı’na yaparak partisiyle buluştu.

CHP Yerköy İlçe Başkanı Hakan Uyar, başvuru toplantısında yaptığı konuşmada, 2024 yerel seçimlerine yönelik aday adaylığı sürecinin sona erdiğini ve bu sürecin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

Uyar, partililere hitaben yaptığı açıklamada, aday adaylarının seçimlerde partiyi en iyi şekilde temsil edecek isimler arasından belirleneceğini belirtti.

Uyar,” Cumhuriyet Halk Partisi Yerköy İlçe Başkanlığı olarak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylığı başvurularını almaya başladık. Partimiz, 25 Kasım 2023 tarihinde ilçe belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu almaya başladı. İlçemizde uzun süredir mali müşavirlik mesleğinde faaliyet gösteren Mali Müşavir Gökhan Durak, partimizden aday adaylığı başvurusunda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, aday adaylığı başvurusunda bulunacak olan arkadaşlarımızla görüşmelerimiz devam etmektedir. Bilinmelidir ki Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine güçlü bir aday ekibiyle katılacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, tüm halkımıza teşekkür ediyor, desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Gökhan Durak, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Yerköy Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaat belgelerini İlçe Başkanı Hakan Uyar’a takdim etti.

chp aday adayi 2 chp aday adayi

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji