YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Meral Akşener, Demirer’e, Sağlık Bakanlığı görevini vereceğini açıkladı

Meral Akşener, Demirer’e, Sağlık Bakanlığı görevini vereceğini açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisi ve Millet İttifakı tarafından düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Yozgat’ı bakansız bırakmayacaklarını belirterek İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer’i platforma davet etti.

Akşener, olası Millet İttifakı iktidarında Demirer’e Sağlık Bakanlığı görevini vereceğini açıkladı. Mitingde halka hitap eden Akşener, Yozgat’a yapılacak yatırımlar ve projeler hakkında da bilgi verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisi ve Millet İttifakı tarafından Yozgat Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingde; İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Prof. Dr. Taner Demirer’i, Platforma davet ederek,“Yozgat’ı bakansız bırakmayacağız.”dedi ve Prof. Dr. Demirer’e, Sağlık Bakanlığı görevini vereceğini açıkladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitinde yaptığı konuşma sonrası Milletvekili adaylarıyla halkı selamladı. Bu esnada İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer’i,de platforma davet eden Akşener, Demirer’le birlikte halkı selamlayarak, “Yozgat’ı bakansız bırakmayacağız.” dedi. Akşener, bu açıklaması ile olası Millet İttifakı iktidarında Demirer’e de Sağlık Bakanlığı görevini vereceğini ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji