YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak: İşsizler İçin Umut Kaynağı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak: İşsizler İçin Umut Kaynağı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 2022-KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak sözleşmeli personel alımı yapacak. Alınacak personeller arasında Mühendis, Büro Personeli, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi – Şoför) ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi bulunuyor.

Başvuruların Kariyer Kapısı üzerinden yapılabileceği belirtilirken, başvuruların şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılmayacağı açıklandı. Başvuru süreci 26 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek.

Yerleştirme sonuçları ile yerleşen adaylardan istenilen belgeler ve diğer açıklayıcı bilgilerin www.mgm.gov.tr adresinde ilan edileceği de duyuruldu.

Haberin sonunda ise detaylı bilgi için okuyucuların ilgili linke tıklama bilirsiniz. Bu sayede adaylar, başvuru koşulları, başvuru takvimi ve gerekli belgeler hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilecekler.

Bu alımların, iş arayanlar için önemli bir fırsat olduğu ve uzun süredir işsiz olan vatandaşlar için umut kaynağı olduğu da belirtiliyor.

ALIM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji