YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
MHP Aday Adayı Bekir Şengül, Yerköy’ü adım adım gezdi, gönüllere girdi

MHP Aday Adayı Bekir Şengül, Yerköy’ü adım adım gezdi, gönüllere girdi

Genç, dinamik ve enerjik MHP Aday Adayı Bekir Şengül, Yerköy’de seçim çalışmalarını sürdürüyor. Şengül, ilçenin her köşesini karış karış gezerek, vatandaşlarla bir araya geliyor.

Bekir Şengül, MHP’den Yerköy Belediye Başkanlığı İçin ‘Ayırmadan Ayrışmadan Yerköy için canla başla’ sloganıyla seçim çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Yerköy Belediye Başkanlığı aday adayı ve Yozgat’ın inşaat, emlak sektöründe önde gelen isimlerden olan Yapıtur İnşaat ve Emlak Firması sahibi Bekir Şengül, Yerköy’de ‘Ayırmadan Ayrışmadan, Yerköy için canla başla’ sloganıyla seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

MHP Yerköy Belediye Başkan aday adayı Bekir Şengül, seçim çalışmaları kapsamında daire amirlerini, ilçe esnaflarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Bütün kesimleri kucaklayarak, kalp kırmadan ve kimsenin incinmesine izin vermeden yolunda ilerleyeceğini ve bu anlayışı, üretken belediyecilik ve bütüncül yaklaşım ile birlikte yönetim anlayışıyla hayata geçireceğini ifade eden MHP Yerköy Belediye Başkan aday adayı Bekir Şengül, belediye başkanı olarak seçilmesi durumunda Yerköy ilçemiz için azimle çalışacağını söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ve teşkilatlarının önce vatan, önce bayrak düsturu ile hareket ederek, tek amacının doğduğu ve büyüdüğü topraklara vefa borcunu ödemek amacıyla aday adaylığına başvurduğunu ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Şengül, Yerköy’ü daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Şengül, belediye başkanlığının bir gönül işi olduğunu vurgulayarak, Yerköy’ü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çeşitli alanlarda yeni projelerle harekete geçeceğini söyledi.

Belediyeciliğin sadece belirli alanlar içinde hizmet sunma anlamına gelmediğini ifade eden Bekir Şengül, “Belediyecilikte hizmette sınır ve ölçü yoktur. Belediyenin asli görevleri bellidir ancak önemli olan sosyal belediyecilik anlamında şehre ve vatandaşlara kalıcı ve güzel eserler bırakmaktır. Yerel yönetimde sürdürülebilir kalkınma ve şehir planlamasına odaklanacağız. İlçemizin mevcut potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz. Belediye başkanı olmam durumunda yerel yönetimde sürdürülebilir kalkınma ve şehir planlamasına odaklı projelere imza atacağım.” dedi.

bekir sengul ziyaretleri

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji