YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,10
  • BIST
    %1,69
MHP Yerköy’de Miting Düzenledi

MHP Yerköy’de Miting Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy ilçemizde miting düzenledi. İstasyon meydanında gerçekleşen mitinge yoğun ilgi gösterildi.

Mitingte konuşma yapan MHP Yerköy İlçe Başkanı Şevket Kalkan, belediyeyi kazanmaları durunda ilçenin gelişmesi için tüm çaba ve gayreti göstereceklerini söyledi.

MHP Yerköy’de düzenlenen mitingte, ilçe başkanı Şevket Kalkan’ın konuşmasından sonra kürsüye çıkan MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Oğuz, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Oğuz, Yerköy’ün kalkınması ve gelişmesi için elinden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğini söyledi.

Oğuz, konuşmasında şunları kaydetti:

“Bugün burada, Yerköy’ün kalkınması ve gelişmesi için bir araya geldik. Yerköy’ün daha güzel bir geleceğe layık olduğuna inanıyoruz. Bu inançla, Yerköy’e hizmet etmek için aday oldum. Yerköy’ün sorunlarını iyi biliyorum, bu sorunları çözmek için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Birlik ve beraberlik içinde olursak, Yerköy’ü daha güzel bir hale getirebiliriz. Yerköy’ün kalkınması için yatırımların artması gerekiyor. Yerköy’e yeni iş imkanları yaratmamız gerekiyor. Eğitim ve sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmamız gerekiyor. Yerköy’e hizmet etmek için elimden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğim. Yerköy’ü daha güzel bir geleceğe taşımak için sizlerin desteğine ihtiyacım var.”

Gerçekleşen konuşmalar sonrasında miting sona erdi.

mhp 4 mhp 3 mhp 2

mhp 5 mhp 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji