YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Milletvekili Adayı İsmail Yılmaz, “14 Mayıs seçimleri tarihi bir seçim olacak”

Milletvekili Adayı İsmail Yılmaz, “14 Mayıs seçimleri tarihi bir seçim olacak”

İYİ Parti Yozgat Milletvekili Adayı İsmail Yılmaz, 14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir seçim olduğunu belirterek, bu seçimde bir avuç azınlığın ve 5-10 yerden maaş alanların saltanatına ve şatafatına son vereceklerini söyledi.

Milletvekili Adayı İsmail Yılmaz, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.
Yerköy’de; esnaf, Taşıyıcılar Kooperatifi ve hastane ziyaretinde bulunan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek yapılacak seçimler için hemşerilerinden destek istedi.
Hemşerilerinin ilgisinin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Yılmaz, “Gerek ticaret hayatımda gerekse sosyal yaşamımda bugüne kadar her zaman hemşerilerimizle iç içe oldum. Allah nasip etti İYİ Parti’den milletvekili adayı oldum. Siyaset hizmet etme sanatıdır. Bizde hemşerilerimize ve şehrimize hizmet etme adına bu yola çıktık. Ben ve diğer adaylarımız Yozgat’ımızın gelişmesi ve kalkınması, işsizliğin azaltılması, yeni iş sahalarının açılması için milletvekili seçildiğimiz takdirde canla başla mecliste mücadele vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Esnafımız, çiftçimiz, memurumuz, işçimiz dar gelirlimizin istek ve taleplerini inşallah Millet İttifakı olarak bizler çözeceğiz.” dedi.

Vatandaşların kışın doğalgazı kısıtlı yakarak geçirdiğini vurgulayan Yılmaz, İktidarın koltuğu kaybetme korkusu nedeniyle mutfak ve su doğalgaz tüketiminden ücret alınmayacak açıklamalarına; “Keşke daha önce verilseydi vatandaş rahat bir kış mevsimi geçirirdi.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimi kaybedeceğini bildiği için bilgisayarın bütün tuşlarına basarak vaatlerde ve müjdelerde bulunduğunu söyleyen Yılmaz, “Artık vatandaşımız bu tür vaatleri yalanları yemiyor. 21 yıldır ülkeyi AKP iktidarı yönetiyor ve getirdiği durumda ülkemiz tıkanmış vaziyette. Bu çıkmazdan ülkemiz Millet İttifakı iktidarıyla ekonomik ve sosyal anlamda huzura, adalete ve demokrasiye kavuşacaktır. Yozgatlı şoför esnafı mazottan, çiftçi ve üreticilerimiz artan girdi maliyetlerinden şikayetçi. Bir ev kirası Yozgat’ımızda 5-10 bin lira, büyük şehirlerde daha yüksek. Milletimiz perişan, vatandaşlarımız evinin geçimini sağlamakta güçlük çekerken, deprem bölgesinde binlerce insanımız çadırlarda yaşam mücadelesi verirken iktidar ve yandaşları hala koltuk sevdasını sürdürmenin gayreti içerisinde
İşte bütün sebeplerden dolayı Yozgatlı hemşerilerimiz, çiftçi Ahmet abim, emekli Hasan amca bir karar verecek. 14 Mayıs seçimlerinde bir avuç azınlığın saltanatını sürdürmesinden yana yada adaletin, sosyal hayatın herkese eşit şekilde sağlanacağı bir yönetim anlayışından yana oy kullanacak.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji